Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτη ιστορία βιασμού ενός 6χρονου από τον παππού της λήγει σήμερα στα δικαστήρια


   Η τελευταία πράξη μιας φρικιαστικής υπόθεσης που είχε έρθει στο φως το 2002 παίζεται σήμερα. Όπως είχε γίνει γνωστό τότε στην Ιαλυσό της Ρόδου ένα κοριτσάκι είχε πέσει θύμα επανειλημμένου βιασμού από τον παππού της και υπό τη γνώση τόσο της μητέρας της
όσο και της γιαγιάς της. Σήμερα δικάζονται οι δύο γυναίκες.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω της βιαιότητας του άντρα.
Η μικρή, όταν χώρισαν οι γονείς το 2001 και σε ηλικία 5 ετών, μετακόμισε με τη μητέρα της στο σπίτι των παππούδων και τότε άρχισε ο Γολγοθάς της. Μετά από λίγους μήνες εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της ότι ο παππούς της την κακοποιούσε και ο άντρας αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό, χωρίς όμως να συμβεί κάτι.
Ένα μήνα μετά, το Σεπτέμβριο του '01, το κορίτσι μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ζάλη και πόνο στην κοιλιά με τον πατέρα να απαιτεί να εξεταστεί η κόρη του. Όταν η εισαγγελία όμως έδωσε το «ΟΚ», η μητέρα πήρε κρυφά το παιδί από το νοσοκομείο.
Ωστόσο ένα χρόνο μετά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί «περιπρωκτικό άλγος» με ξεκάθαρα σημάδια βιασμού. Το κορίτσι είδε παιδοψυχολόγο και εκεί αποκάλυψε όσα της συνέβαιναν τον τελευταίο χρόνο. Ο παππούς συνελήφθη ενώ και η μητέρα της με την γιαγιά παραπέμφθηκαν καθώς η 6χρονη τότε υποστήριξε ότι οι δύο γυναίκες την κρατούσαν για να μην αντιστέκεται όταν ο άντρας ικανοποιούσε τις ορέξεις του.
Σήμερα, και ενώ ο παππούς παραμένει στην φυλακή, δικάζονται η μητέρα και η γιαγιά με την κατηγορία της συνέργειας σε αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 10 ετών. Η μητέρα έχει υποστηρίξει ότι δεν κατήγγειλε το γεγονός καθώς είχε επηρεαστεί από τους συγγενείς του πατέρα της και βιαστή και δεν ήθελε να «σπιλωθεί» το όνομά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου