Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Υπέρ των Αγανακτισμένων ο μητροπολίτης Αμβρόσιος


Στο πλευρό των “Αγανακτισμένων” πολιτών που διαδηλώνουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, δηλώνει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.
 Όπως επισημαίνει στην προσωπική του ιστοσελίδα ο ιεράρχης, ένα πούλμαν με εφημέριους θα μεταβεί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, αύριο βράδυ για να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία των πολιτών. Επίσης καλεί τους ιερείς της μητρόπολης, “να
κατεβούν στις πλατείες μόνοι τους ή με την οικογένειά τους ή με την ενορία τους για να συμμετάσχουν και να συμπαρασταθούν, στην ειρηνική διαμαρτυρία των αγανακτισμένων συμπολιτών μας. Ας το αποφασίσουν όμως μόνοι τους. Ας ακούσουν την φωνή της συνείδησής τους. Στα θέματα αυτά δεν χωράνε εντολές της διοικήσεως.

Ο ιεράρχης επισημαίνει επίσης ότι “στα πλαίσια της προσπάθειας να ξυπνήσουν οι συνειδήσεις όλων, ώστε να αντιληφθούν την κρισιμότητα της καταστάσεως και να κινητοποιηθούν πριν να είναι αργά, το Σάββατο 4 Ιουνίου θα χτυπήσουν οι καμπάνες όλων των ναών της περιοχής Αιγιαλείας από 12 έως 12.30 το μεσημέρι. Αυτό θα είναι το “ξυπνητήρι” της εκκλησίας."   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου