Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο Ψωμιάδης σε ταινία!


   Τώρα που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μένει χωρίς δουλειά, είπε να αλλάξει ρότα και να το γυρίσει στην ηθοποιία! Αφού λοιπόν δεν μπορεί να είναι πολιτικός στην πραγματικότητα, θα υποδυθεί τον πολιτικό και μάλιτα τον Πόντιο, στη νέα ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη. Η ταινία θα έχει τίτλο «Οι Πόντιοι next generation» (συνέχεια της ταινίας «Οι Πόντιοι» του '80) και τη συμμετοχή του
επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ψωμιάδης και συγκεκριμένα είπε πως θα υποδυθεί έναν πολιτικό, ο οποίος προσπαθεί να «ψήσει» έναν σκηνοθέτη να γυρίσει σε ταινία ένα βιβλίο για τους Πόντιους. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι τον σκηνοθέτη θα υποδυθεί ο Χάρι Κλυνν!
«Ανταποκρίθηκα αμέσως γιατί η ταινία εκφράζει τον ποντιακό ελληνισμό. Δείχνει την αγάπη για τον άνθρωπο, τον Έλληνα και τον πρόσφυγα, είτε του '22 -όπως οι γονείς μου που έφυγαν από τον Πόντο και κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους- είτε τον νεοπρόσφυγα», είπε ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε: «Οι πολιτικοί δεν πρέπει να έχουν στεγανά και να φορούν την μάσκα της υποκρισίας. Αυτό άλλωστε ήθελα να δείξω και όταν ντύθηκα Ζορό»!
Στην ίδια ταινία θα συμμετέχουν πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί ποντιακής καταγωγής, όπως οι Παύλος Κοντογιαννίδης, Τάκης Βαμβακίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη και Τάσος Παλατζίδης, καθώς και τον Κώστα Βουτσά που συμμετείχε και στην πρώτη ταινία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου