Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δυο ρεσεψιονίστ για τον Στρος Καν

   Πικάντικες λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις μέρες που ο Ντομινίκ Στρος-Καν διέμεινε στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τις καταθέσεις υπαλλήλων στην αστυνομία, ο πρώην πρόεδρος του ΔΝΤ είχε ζητήσει τη συντροφιά δύο νεαρών υπαλλήλων του ξενοδοχείου, αλλά και οι δύο γυναίκες απέρριψαν τις προτάσεις του.

Σύμφωνα με το CNN, αμέσως μετά την άφιξή του στο πολυτελές ξενοδοχείο, ο Ντομινίκ Στρος-Καν ζήτησε τη συντροφιά της ρεσεψιονίστ που τον συνόδευσε στη σουίτα του. Η ίδια, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, απέρριψε την πρόταση.
Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Στρος-Καν κάλεσε μία άλλη ρεσεψιονίστ στη σουίτα του και της ζήτησε να τον συντροφεύσει για ένα ποτό, μετά το τέλος της βάρδιάς της. Όπως και η πρώτη, και αυτή αρνήθηκε την πρόταση.
Η πηγή που έδωσε τα στοιχεία στο CNN υποστηρίζει ότι στην κατάθεσή της η ρεσεψιονίστ ανάφερε πως ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ τη φλέρταρε.
Μετά την αποφυλάκισή του, την Παρασκευή, ο Ντομινίκ Στρος-Καν βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό σε διαμέρισμα του Μανχάταν. Είναι υποχρεωμένος να φορά ηλεκτρονικό βραχιόλι, που καταγράφει κάθε βήμα του, ενώ ένας ιδιωτικός φρουρός βρίσκεται μαζί του 24 ώρες το 24ωρο.
Τα έξοδα της φύλαξης, που ανέρχονται σε 200.000 δολάρια μηνιαίως, υποχρεούται να τα καλύπτει ο ίδιος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου