Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Δείξε μου το mail σου, να σου πω ποιος είσαι!


   Πολλά πράγματα μπορεί να αποκαλύπτουν το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι ένα από αυτά μπορεί να είναι το mail που επιλέγει!

Ωστόσο το σκέφτηκε ο διαδικτυακός τόπος Hunch.com, ο οποίος και έκανε έρευνα για να βρει τη σχέση ανάμεσα στο χαρακτήρα του ανθρώπου και την εταιρία mail που χρησιμοποιεί. Η έρευνα βασίστηκε στα 700.000 μέλη του σάιτ και στις 5 εκατ. απαντήσεις που έλαβε από αυτά.
Σύμφωνα με την έρευνα, η διεύθυνση onoma.eponimo@gmail.com είναι η καλύτερη για επαγγελματική χρήση καθώς είναι η πιο ευκολη για να τη θυμάται ο καθένας. Τα στοιχεία που συνέλεξε το Hunch οδήγησαν και σε ορισμένες για τους χρήστες ανάλογα με το mail τους. Βέβαια, η έρευνα διενεργήθηκε στην Αμερική, αλλά ίσως τα αποτελέσματά της θα μπορούσαν να συγκλίνουν και με τους Έλληνες χρήστες. Gmail: Οι χρήστες του Gmail έχουν κατά κύριο λόγο αδύνατο σώμα, είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου, ασχολούνται με την τεχνολογία, μένουν κυρίως σε μεγάλες πόλεις, είναι φιλελεύθεροι πολιτικά, άγαμοι και χωρίς παιδιά ενώ τους αρέσουν τα ταξίδια. Οι περισσότεροι χρήστες είναι άντρες.
Yahoo!: Οι χρήστες εδώ είναι μεσήλικες, με λίγα κιλάκια παραπάνω, κοινωνικοί, απόφοιτοι μέσης εκπαίδευσης, έχουν παιδιά και αν δεν είναι στον υπολογιστή είναι στον καναπέ με πιτζάμες και ένα περιοδικό στο χέρι. Οι περισσότεροι χρήστες είναι γυναίκες.
Hotmail: Πολύ νεαροί χρήστες, χωρίς σχέση, γυναίκες κατά κύριο λόγο μεσαίου αναστήματος και διαμετρήματος, απαισιόδοξοι, εσωστρεφείς, αναγνώστες μυθιστορημάτων και λάτρεις των γλυκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου