Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Πεζοδρομείται η Πανεπιστημίου - Μέχρι να ολοκληρωθεί θα βάλουμε λουκέτο λένε οι έμποροι!


Το 2014 θα ολοκληρωθεί η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου. "Θα πάρει μεγάλη αξία ο δρόμος αλλά μέχρι τότε θα κλείσουμε" λένε στο Newsit oι έμποροι.

Ξεχωριστός φορέας με επικεφαλής την ΤΡΑΜ ΑΕ, θα αναλάβει την υλοποίηση του μεγάλου έργου της πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου, το οποίο είναι εφικτό να υλοποιηθεί έως το 2014. Το έργο, προϋπολογισμού περί τα 180 εκατομμύρια ευρώ προβλέπει τη δημιουργία μίας γραμμικής πλατείας πλάτους 40 μέτρων από την πλατεία Συντάγματος έως την Ομόνοια, η οποία θα διακόπτεται μόνο στις οδούς Αμερικής και Εμμ. Μπενάκη.

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση προβλέπει τη μεταφορά της κίνησης από τη Συγγρού προς βορρά μέσα από τη Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου, ενώ και η λεωφ. Πειραιώς θα σταματά στην πλατεία Ομονοίας.

Όπως δήλωσε στo Newsit ο κύριος Στέλιος Πετράκης, ο οποίος έχει μαγαζί με ανδρικά παπούτσια στην Πανεπιστημίου 16, "η πεζοδρόμηση είνα ένα πολύ μεγάλο έργο και ο δρόμος θα πάρει μεγάλη αξία αλλά πως θα αντέξουμε εμείς εδω πέρα μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο; Σε συνδυασμό με τους μετανάστες που στήνουν υπαίθριους παράνομους πάγκους, θα καταστραφούμε. Θα αντέξουμε μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα; Πρέπει να μας βοηθήσει το κράτος μέχρι να ολοκληρωθούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου