Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Φεύγει ο Λέτο


   Η διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό έχει κάνει πολλούς από τους παίκτες να ζητάνε διέξοδο σε ομάδα του εξωτερικού με τον εκπρόσωπο του Σεμπάστιαν Λέτο να αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός
μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει τον Ιούνιο.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS", ο εκπρόσωπος του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, τόνισε: "Τα δεδομένα είναι ότι ο Λέτο πριν δυο καλοκαίρια υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αισθάνεται ασφαλής στην ομάδα. Είναι επίσης ικανοποιημένος από την ομάδα, καθώς έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει πολύ καλή σχέση με τον κόσμο. Θα έλεγα όμως ότι τον Ιούνιο είναι η στιγμή για να συνεχίσει την καριέρα του ο Λέτο σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που υπάρχει πρόταση συμφέρουσα για τον Παναθηναϊκό και τον Λέτο. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Κανένα φαξ, κανένα χαρτί. Απλώς κάποιοι άνθρωποι από διάφορες ομάδες με έχουν ρωτήσει ποια είναι η κατάσταση του με διάφορες λεπτομέρειες".
Ο Κοσεντίνο έσπευσε να διαψεύσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει έρθει σε επαφή με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα, ενώ προανήγγειλε την άφιξη του στην Ελλάδα για συζητήσεις την επόμενη εβδομάδα.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου