Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στρατιωτικές σπουδές...στο σεξ!


   Οι μελλοντικοί στρατιωτικοί στην Αυστραλία φαίνεται ότι έχουν και πολλές σεξουαλικές ορέξεις. Και όχι μόνο τις έχουν, αλλά και τις καταγράφουν σε βίντεο και τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο!

Μια...καυτή υπόθεση ήρθε στο φως σε στρατιωτική ακαδημία της Καμπέρας, όταν μια 18χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι ένας συμφοιτητής της κατέγραψε σε βίντεο την ερωτική τους συνεύρεση χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα και την πρόβαλε μέσω Skype στους φίλους του.
Όταν η 18χρονη το έμαθε αυτή κάλεσε την ομοσπονδιακή αστυνομία για να ερευνήσει το θέμα.
Τώρα, ο παιχνιδιάρης στρατιωτικός κατηγορείται «για παραγωγή και προβολή ερωτικής ταινίας εν αγνοία του παρτενέρ της». Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ακαδημίας Μπρους Κάφερ «εάν ο νεαρός κριθεί ένοχος, μπορεί να οδηγηθεί σε οριστική αποβολή του από τη σχολή».
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ακαδημία απασχολεί με τη...σεξουαλικότητα των σπουδαστών της. Αντίθετα είναι το τελευταία από μια σειρά σκανδάλων με πρωταγωνιστές στρατιωτικούς της ακαδημίας. Γι' αυτό αναμένεται παρέμβαση και από τον υπουργό Άμυνας Στίβεν Σμιθ, ο οποίος φέρεται έξαλλος μετά το νέο κρούσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου