Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το πιο τριχωτό κορίτσι του κόσμου!

Η Σουπάτρα Σασουπάν είναι ένα υγιέστατο, κοινωνικό και χαρούμενο κοριτσάκι από την Ταϊβάν που όμως έχει μια ιδιαιτερότητα: το πρόσωπό της, τα χέρια της, τα πόδια της είναι καλυμμένα όλα από τρίχες!

Η Σουπάτρα από τη στιγμή που γεννήθηκε είχε γίνει αντικείμενο χλευασμού από τους περίοικους και στο σχολείο την φώναζαν «λυκάνθρωπο» και «μαϊμουδόφατσα». Όταν οι γονείς της την έφεραν σπίτι από το μαιευτήριο, οι γείτονες τους ρώτησαν ποια αμαρτία είχαν διαπράξει για να πάθουν κάτι τέτοιο.



Όμως μετά την πρόσφατη δημοσιότητα που δέχτηκε μετονομάστηκε απλώς σε «τριχωτό κορίτσι» και έγινε διάσημη στο σχολείο της. Η κατάσταση αυτή που ονομάζεται «Σύνδρομο Άμπρας» έχει εντοπιστεί μόλις άλλες 50 φορές από την εποχή του Μεσαίωνα και προκαλείται από ένα χρωμόσωμα! Η ίδια η Σουπάτρα λέει ότι είναι συνηθισμένη στα μαλλιά της και δεν την ενοχλούν καθόλου καθώς τα πράγματα γι' αυτή ήταν πάντα έτσι. Το μόνο ενοχλητικό είναι όταν μακραίνουν πολύ και δε μπορεί να δει.



Στο παρελθόν έχει προσπαθήσει πολλές φορές να αφαιρέσει τις τρίχες με λέιζερ αλλά αυτές πάντα επιστρέφουν. Τώρα ελπίζει μόνο ότι κάποια μέρα θα μπορέσει να γίνει καλά και να κυκλοφορεί με καθαρό πρόσωπο...

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου