Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στον άνθρωπο που έγραψε την σπουδαιότερη σελίδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Εθνικής στο «AEL FC Arena» με το Καναδά, η ΕΠΟ, τίμησε τον Ότο Ρεχάγκελ για τη προσφορά του στην χώρα μας. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός που οδήγησε την Ελλάδα στη κατάκτηση του Euro 2004, αλλά και στα Τελικά του Μουντιάλ το 2010, μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του νεόκτιστου γηπέδου της Λάρισας, ανάμεσα από ένα διάδρομο που είχαν σχηματίσει οι Έλληνες Διεθνείς. Αφού χαιρέτησε έναν-έναν τους
ποδοσφαιριστές, παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, παρέδωσε μία μινιατούρα της Ακρόπολης, ένα αναμνηστικό Κύπελλο, αλλά κι ένα κάδρο που τον απεικονίζει να σηκώνει το τρόπαιο στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας το 2004.




Ο Ότο Ρεχάγκελ καταχειροκροτήθηκε από το κόσμο που φώναζε για ώρα ρυθμικά το όνομά του και στη συνέχεια αποχώρησε παρέα με τον στενό συνεργάτη του.



«Πέρασα εννέα χρόνια στην Ελλάδα. Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ο κόσμος και όλοι μάς συμπεριφέρονταν πάντα καλά, κάτι που έχει σχέση και με τις επιτυχίες που είχαμε. Ήταν μία πετυχημένη πορεία που είχαμε μαζί με τον βοηθό μου, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες μας. Ήρθα σαν φίλος στην Ελλάδα και σαν φίλος θέλω να φύγω. Θα θυμάμαι όλα όσα έζησα, τόσο τις όμορφες στιγμές, όσο και τις κακές», δήλωσε αμέσως μετά τη βράβευσή του ο κ. Ρεχάγκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου