Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

«Άκυρο» στον Πάπα από Μπαρτσελόνα


   Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν θα επιτρέψει στους διεθνείς ποδοσφαιριστές της να παραβρεθούν στο Βατικανό όπου η Εθνική Ισπανίας είναι καλεσμένη του Πάπα Βενέδικτου προκειμένου οι παίκτες που κατέκτησαν το καλοκαίρι το Παγκόσμιο Κύπελλο να πάρουν την ευλογία του. Παρά τις πιέσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, η
διοίκηση της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ανένδοτη καθώς δυο μέρες μετά την προγραμματισμένη συνάντηση στο Βατικανό, η πρωταθλήτρια Ισπανίας αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Άρσεναλ για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ωστόσο υπάρχει περίπτωση από πλευράς Μπαρτσελόνα να παραβρεθεί στο Βατικανό ο Κάρλες Πουγιόλ ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Πάντως η παρουσία της Εθνικής Ισπανίας στο Βατικανό θα είναι «λειψή» καθώς ως γνωστόν οκτώ από τους διεθνείς ανήκουν στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα.
Αντίστοιχη αρνητική απάντηση αναμένεται να λάβει η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και από τον Σεσκ Φάμπρεγας καθώς πολύ δύσκολα η Άρσεναλ θα δώσει την συγκατάθεση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου