Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Αυξήσεις στους μισθούς ως και 150% έκανε ο Καντάφι σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία


   Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία της Λιβύης ο Καντάφι, οποίος από τη μία σκοτώνει κόσμο αλλά από την άλλη δωροδοκεί τους υπόλοιπους για να μην εξεγερθούν!
Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, το καθεστώς Καντάφι, διέταξε τη μαζική διανομή χρημάτων με την μορφή αύξησης μισθών και
επιδομάτων για την αγορά τροφίμων!
Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, κάθε οικογένεια θα λάβει 500 δηνάρια Λιβύης (400 δολάρια) για να μπορέσει να καλύψει το αυξημένο κόστος των τροφίμων, ενώ οι μισθοί για κάποιες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων θα αυξηθούν κατά 150%!
Σημαντικές βοήθειες για τους ανθρώπους της Λιβύης, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει σημασία για τον Καντάφι ότι παράλληλα έχει σκοτώσει τόσους που δε θα μείνουν και πολλοί για να τα πάρουν στο τέλος αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό!
Αν και ο ακριβής αριθμός των θυμάτων παραμένει ανεπιβεβαίωτος, οι γαλλικές ανθρωπιστικές οργανώσεις κάνουν λόγο για 2.000 νεκρούς, ενώ το δίκτυο Αλ Αραμπίγια μεταδίδει πληροφορίες για 10.000 νεκρούς και 50.000 τραυματίες. Την Πέμπτη, στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν στην πόλη Αλ Ζαουίγια ξεπέρασαν τους είκοσι.
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης προειδοποίησε πως ο Μουάμαρ Καντάφι μπορεί να χρησιμοποιήσει βιολογικά και χημικά όπλα, καθώς χάνει τον έλεγχο μεγάλων τμημάτων της χώρας. Σε δηλώσεις του στο Αλ Τζαζίρα, ο Μουστάφα Αμπντέλ Τζαλίλ τόνισε πως ο Καντάφι διαθέτει αυτά τα όπλα και δεν θα διστάσει να τα χρησιμοποιήσει εναντίον πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου