Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Η νύφη του Gaultier είναι άνδρας, φοράει μαύρα και ζει στην Αυστραλία!


Κρατούσε την έκπληξη για το τέλος. Ο Jean Paul Gaultier παρουσίασε μια πανέμορφη νύφη με όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπ μόντελ: Έχει τα ζυγωματικά της Cindy Crowford, τη σωματική διάπλαση της Kate Moss και έχει ήδη κατακτήσει τον χώρο της μόδας, δεν είναι όμως γυναίκα αλλά άντρας. Η νέα μούσα του Γάλλου σχεδιαστή σόκαρε το κοινό, γιατί απλά δεν
ήταν αυτό που φαινόταν!
Ο Σέρβος Andrej Pejic είναι η αποκάλυψη του Gaultier. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο μοντέλο και στην ανδρική και στη γυναικεία του σειρά.
Παρά το γεγονός ότι ο 19χρονος είναι άνδρας, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα γυναικείο μοντέλο.
Ο νεαρός εγκατέλειψε την Σερβία στη διάρκεια του πολέμου και έκτοτε ζει μόνιμα στην Αυστραλία. Είναι το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs, έχει λάβει μέρος σε πολλές επιδείξεις μόδας και έχει φωτογραφηθεί για τη γαλλική και την ιταλική Vogue. Τον ανακάλυψε ο διευθυντής μοντέλων του Chadwick Models στη Μελβούρνη.
Ο Matthew Anderson ήταν εκστασιασμένος από την μοναδική ομορφιά του: «Είναι απίστευτα όμορφος, συνδυάζει εξυπνάδα, ταλέντο και έχει καταπληκτικό δέρμα».
Ο Andrej μετέχει επίσης στην καμπάνια του Gaultier όπου μοιράζεται καυτά φιλιά με την Karolina Kurkova. «Μου αρέσει να φτάνω στα άκρα. Διασκεδάζω απίστευτα αυτή την εναλλαγή από άνδρας σε γυναίκα» είπε ο 19χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου