Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ντόρα:Η μη πολιτική συναίνεση θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές



. Η μη πολιτική συναίνεση των κομμάτων θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εθνικές εκλογές, εκτίμησε το Σάββατο από την Λάρισα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη κατά τις εργασίες του 3ου προσυνεδρίου του κόμματος.

«Εάν οι δυνάμεις του τόπου δεν καταφέρουν να συνεννοηθούν σε ένα συνολικό σχέδιο επίλυσης της κρίσης και συνεχίσουν να ακολουθούν τις πολιτικές πριν από την κρίση, τότε το λόγο έχει ο λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.
Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση, για αδυναμία άσκησης οικονομικής πολιτικής. Οπως είπε το ΠΑΣΟΚ, «ψήφισε 7 φορολογικά νομοσχέδια μέσα σε 1,5 χρόνο αλλά δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή» και «έκοψε το ΕΚΑΣ και δεν έκοψε τις δαπάνες του πολιτικού συστήματος μειώνοντας την χρηματοδότηση των κομμάτων και δεν τόλμησε να συγκρουστεί μ’ αυτούς που συντηρούν τις σπατάλες, δεν τόλμησε α προχωρήσει στις αποκρατικοποιήσεις».
Η κ. Μπακογιάννη, επισήμανε επίσης ότι ίδρυσε τη «Δημοκρατική Συμμαχία», «όχι για γινάτι απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά ούτε για να με λένε Πρόεδρο. Όλοι Ντόρα εξακολουθούν να με λένε». Παράλληλα, επιτέθηκε στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, λέγοντας «δεν με ενδιαφέρουν οι κωλοτούμπες του κ. Καρατζαφέρη που την μία ημέρα φλερτάρει με τον κ. Σαμαρά και την άλλη μέρα τον αποκαλεί προδότη».
Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, άσκησε κριτική και στις αγροτικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν στην χώρα, οι οποίες όπως είπε, «την οδήγησαν από το να είναι κήπος των Βαλκανίων, να εισάγει ακόμη και σκόρδα», ζητώντας «αποτελεσματική αγροτική πολιτική με σχεδιασμό 5ετίας που θα επιφέρει προοπτική στον ελληνικό αγροτικό τομέα, με αύξηση της παραγωγής που είναι απαραίτητη για την επιβίωση της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου