Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Έδωσα λεφτά στη Ρούμπι για να μην εκπορνευτεί»


   Επαναλήφθηκε σήμερα η δίκη του Μπερλουσκόνι για το σκάνδαλο «Ρούμπιγκεϊτ» με τον «Καβαλιέρε» να είναι παραδόξως εκεί! Ο Ιταλός πρωθυπουργός κατέφτασε μέσα σε επευφημίες από τους
υποστηρικτές του που του φώναζαν «Σίλβιο αντιστάσου». Ο Μπερλουσκόνι τους διαβεβαίωσε ότι δε θα καταδικαστεί.
Αφού πρώτα χαρακτήρισε «γελοίες, ανυπόστατες και κατασκευάσματα τις Εισαγγελίες» τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή που τον βαρύνουν με φόντο την αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τον όμιλο της Mediaset, ο Καβαλιέρε προχώρησε στην αντεπίθεση για το σκάνδαλο «Ρούμπιγκεϊτ». Όπως δήλωσε πραγματικά έδωσε χρήματα στη Ρούμπι, αλλά το έκανε για να μην οδηγηθεί στην πορνεία και να μπορέσει να ανοίξει μαζί με μια φίλη της ένα κέντρο αισθητικής αγοράζοντας ένα μηχάνημα αποτρίχωσης με λέιζερ.«Στην κοπέλα έδωσα χρήματα για να αποφύγει την εκπόρνευση».
Ο Μπερλουσκόνι θεωρούσε πως το ποσό που θα χρειαστεί θα κυμαινόταν γύρω στις 45.000 ευρώ, εκείνη όμως ζήτησε 60.000 και ο Ιταλός πρωθυπουργός εξουσιοδότησε να της δοθούν αυτά τα χρήματα προκειμένου να τη βοηθήσει για κάθε ανάγκη, να μην αναγκαστεί να εκπορνευτεί, για να την οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση...
Ο Ιταλός πρωθυπουργός σχετικά με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας, δήλωσε ότι παρενέβη όταν η νεαρή συνελήφθη για κλοπή διότι πίστευε ότι ήταν Αιγύπτια και δεν ήθελε να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο.
Η σημερινή δίκη, επικεντρώνεται σε κατηγορίες ότι η αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης του Καβαλιέρε, Mediaset, αγόρασε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δικαιώματα σε διογκωμένες τιμές μέσω υπεράκτιων εταιρειών βιτρινών, ώστε να αποφύγει την καταβολή φόρων και, από τη διαφορά της τιμής, να δημιουργήσει μυστικά ταμεία.
Τόσο η Mediaset όσο και ο Μπερλουσκόνι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες. Οι δικαστές επρόκειτο να εξετάσουν τη Δευτέρα ορισμένους μάρτυρες υπεράσπισης. Η δίκη της Mediaset εντάσσεται σε μια σειρά τριών δικών που συνδέονται όλες με την πώληση τηλεοπτικών και κινηματογραφικών δικαιωμάτων που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου