Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να λειτουργήσει η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τα Σχέδια Βελτίωσης

Την εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να λειτουργήσει – σύμφωνα με πληροφορίες τους ΑγροΤύπου – η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τα Μεγάλα Σχέδια Βελτίωσης. Η
λειτουργία της ηλεκτρονικής κατάθεσης των αιτήσεων μέσω της ιστοσελίδας, www.agrotikianaptixi.gr σύμφωνα με όσα μας αναφέρουν στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥπΑΑΤ δεν είναι διαθέσιμη – προς το παρόν – λόγω βλάβης στη κεντρική βάση δεδομένων (Server).


Ωστόσο αυτό δεν προβληματίζει τους ιθύνοντες αφού όπως τονίζουν στον ΑγροΤύπο η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής είναι μια πολύ εύκολη και σύντομη υπόθεση.

Αυτό που θα πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να προχωρούν κανονικά στην σύνταξη των φακέλων τους και όταν θα είναι έτοιμος ο server, θα μπορέσουν να κάνουν την ηλεκτρονική τους υποβολή.

Υπενθυμίζουμε ότι με τη δημοσίευση της τροποποιημένης προκήρυξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄ 454/2011) πλέον το Μέτρο 121 «Εκσυγχρονισμός των Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» είναι ανοιχτό για αιτήσεις μέχρι τις 31 Μαΐου, ενώ δημοσιεύτηκε και η υπουργική απόφαση που αναθεωρεί προς τα κάτω τα κριτήρια και τις βάσεις βαθμολογίας (ΦΕΚ Β΄ 482).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου