Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

18 βίασαν 11χρονη και την κατηγορούν!


   Απίστευτη απόφαση βγαλμένη από μια άλλη εποχή πήρε η νομοθέτης της Φλόριντα, Κάθλιν Πασιντόμο, σχετικά με το βιασμό που δέχθηκε μια 11χρονη από 18 (!!) άτομα στο Κλίβελαντ του
Τέξας.
Η νομοθέτης επέρριψε ευθύνες και στο θύμα καθώς αποφάνθηκε ότι η 11χρονη ήταν ντυμένη σαν 21χρονη πόρνη!
Το κορίτσι λοιπόν σαν να μην είχε να αντιμετωπίσει το σωματικό και ψυχολογικό βάρος ενός δεκαοχταπλού βιασμού πρέπει να υποστεί και ακόμα περισσότερη πίεση από τύψεις για το ανώμαλο μυαλό κάποιων ανεγκέφαλων.
Μάλιστα η Πασαντόμο δήλωσε ότι επειδή «υπήρξε ένα άρθρο για το βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού στο Τέξας από 18 νέους άνδρες επειδή ήταν ντυμένη σαν 21χρονη πόρνη και οι γονείς της την άφησαν να πηγαίνει στο σχολείο έτσι» θα προωθήσει ένα νέο νομοσχέδιο για το πώς θα ντύνονται οι μαθητές.
«Αποτελεί καθήκον μας να δημιουργήσουμε ορισμένες περιοχές ώστε οι μαθητές να μπορούν να είναι ασφαλείς, πηγαίνοντας στο σχολείο ντυμένοι με την πρέπουσα ενδυμασία, ώστε αυτό που συνέβη στο Τέξας να μη συμβεί στους μαθητές μας».
Μάλιστα κάτοικοι του Κλίβελαντ υποστήριξαν ότι η 11χχρονη έφταιγε για το βιασμό επειδή τους προκάλεσε και είπε ψέματα για την ηλικία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου