Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η «καυτή» κυρία Ντρπιτς!


   Ο Ντίνο Ντρπιτς επιστρέφει μετά από δύο μήνες για την ΑΕΚ και αυτή τη φορά θα μείνει. Και δεν θα έρθει μόνος του. Θα φέρει μαζί του και τη σύζυγό του. Την καυτή  Νίβες Τσέλσιγιους... Ας τη θυμηθούμε ξανά λοιπόν. Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1981 και έχει καταγωγή από την Κροατία. Πολύ γρήγορα μπήκε στην show biz και δούλεψε σαν μοντέλο, τραγουδίστρια,
ηθοποιός, ενώ έχει κάνει και συγγραφέας!!! Στην πατρίδα της είναι γνωστή για την περιπέτεια που είχε με τον πατέρα της, με τον οποίον πήγαν στα δικαστήρια για μια πολύ σοβαρή οικογενειακή διαμάχη που είχαν.
Το Νατς το περιοδικό πρόσφατα την ανέδειξε 24η πιο όμορφη γυναίκα ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της! «Είμαι πολύ όμορφη, δεν είναι ρεαλιστικό να είμαι στην 24η θέση. Ανήκω παραπάνω», ήταν τα λόγια της 28χρονης η οποία έχει μια ζωή ...βίος και πολιτεία, ενώ έχει αποκτήσει και δύο παιδιά με τον Ντίνο Ντρπιτς.
Μεγαλύτερη της τρέλα ; Η εξής: Έχει περάσει ένας χρόνος όταν η Τσέλσιγιους ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης με σκοπό να προμοτάρει το βιβλίο που έγραψε που ονομαζόταν «Η γυμνή αλήθεια».
Εκεί η όμορφη κοπέλα αποκάλυψε την απίστευτη περιπέτεια που είχε με τον σύντροφό της, Ντίνο Ντρπιτς, εντός του αγωνιστικού χώρου του σταδίου Μάξιμιρ.
«Ο Ντίνο είχε συνεννοηθεί με τους ανθρώπους του σταδίου να κρατήσουν ανοιχτά τα φώτα για εμάς και εκπλήρωσε το όνειρό του να κάνει σεξ στο κέντρο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Ήταν πολύ σκανδαλιστικό» , δήλωσε η Τσέλσιγιους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου