Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Προπηλάκισαν τον Χατζηδάκη


Επίθεση δέχτηκε ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, την ώρα που περνούσε από την οδό Πανεπιστημίου… ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές όταν είδαν τον Κωστή Χατζηδάκη ξεκίνησε να τρέχει και να τον κυνηγά, φωνάζοντας «θα φάτε ξύλο όλοι», ενώ τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές.Μάλιστα, χρειάστηκαν να επιστρατευτούν άνδρες των ΜΑΤ για να φυγαδεύσουν τον
βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, η Αλέκα Παπαρήγα είχε σύντομη συνομιλία με τους εκπροσώπους της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος σύντομη συνομιλία με τους εκπροσώπους της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος. Η γραμματέας του ΚΚΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή της και δήλωσε πως το ΚΚΕ είναι διατεθειμένο να παλέψει με νύχια και με δόντια προκειμένου να ανατραπεί η ισχύουσα κατάσταση.
Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ άρχισαν την πορεία από την πλατεία της Ομόνοιας, όπου έγινε το καθιερωμένο συλλαλητήριο και έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας υπό τη συνοδεία μπάντας.
Συγκεκριμένα, η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ έφτασε στην πλατεία Συντάγματος και πλέον κατευθύνεται προς τη Λεωφόρο Αμαλίας. Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε η πορεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από το Πεδίο του Άρεως προς τη Βουλή.
Μάλιστα, έχουν αποχωρήσει πλέον οι 100 περίπου πολύτεκνοι από την πλατεία Συντάγματος που επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους σε εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων της Βουλής.
Σε απεργιακό κλοιό η χώρα
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη πανελλαδική απεργία. Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας ενώ δε θα πραγματοποιηθεί και καμία πτήση καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν αποφασίσει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Ακινητοποιημένα και τα τρένα του ΟΣΕ λόγω 24ωρης απεργίας.
Οι αμαξοστοιχίες θα σηκώσουν χειρόφρενο την Πέμπτη καθώς δεν θα λειτουργήσουν τα τρένα, ο προαστιακός και το τμήμα του μέτρο Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.
Επιπλέον, οι τραπεζικοί υπάλληλοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους. Ενώ οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα έχουν αρχίσει απεργιακές κινητοποιήσεις από χθες. Η ΟΤΟΕ προγραμματίζει συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως.

Κατεβάζουν τα στυλό και οι δημοσιογράφοι σήμερα, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου