Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟ, πού πάς;


Βαρύ κι ασήκωτο είναι το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Η αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και η ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε το χειρότερο δυνατό επίλογο για το 2010 στο πρωτάθλημα, που θα απομακρυνθεί σαν στόχος αν ο Ολυμπιακός περάσει σήμερα νικηφόρα από τη Λάρισα και αυξήσει στους πέντε τους βαθμούς διαφοράς από το «τριφύλλι».
Οι «πράσινοι» παρέμειναν στο μηδέν για δεύτερο συνεχές παιχνίδι, με ελάχιστη παραγωγή παιχνιδιού, προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία και παντελή έλλειψη χημείας. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνει να
προσπαθεί ακόμη να μάθει την ομάδα του και για το λόγο αυτό να υποπίπτει σε λάθη, ενώ από τις δηλώσεις του («η ομάδα δεν έπαιξε άσχημα») δείχνει να μην έχει αντιληφθεί πλήρως τη νέα πραγματικότητα στην οποία καλείται να δουλέψει.

Η οργή του κόσμου ξέσπασε στο τέλος της αναμέτρησης κατά των παικτών, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και τους κυνήγησαν, ενώ δεν έλειψαν τα λαϊκά δικαστήρια. Κατά την αποχώρηση της αποστολής από το ΟΑΚΑ τα άκουσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ αποδοκιμάστηκαν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Κάρλος Φρέιτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου