Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Συναυλία διαμαρτυρίας ενάντια στον Χ.Υ.Τ.Α. Κερατέας


Οι κάτοικοι της Κερατέας διοργανώνουν Συναυλία Διαμαρτυρίας στην πόλη της Κερατέας (Κόμβος Μητραντώνη) αύριο Πέμπτη στις 19:00 για να διαμαρτυρηθούν για το περιβαλλοντικό και πολιτιστικό έγκλημα που συντελείται στην περιοχή τους και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Ενάντια στην παράνομη παρουσία των ΜΑΤ, τη βία και τον ξυλοδαρμό των πολιτών και την σύλληψη νέων παιδιών με ψεύτικες κατηγορίες.Τον αγώνα των κατοίκων θα στηρίξουν με την παρουσία τους οι καλλιτέχνες

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

ΕΥΤΥΧΗΣ ΖΑΡΜΠ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΖΕΜΕΝΙΔΗΣ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

ΜΗΤΕΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΥΦΛΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ

ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ

ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ

CHUCHO S.H.S.

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Η πρόσκληση συμμετοχής είναι ανοιχτή σε όλους τους καλλιτέχνες που θέλουν να στηρίξουν τους κατοίκους που εναντιώνονται δυναμικά στην κατασκευή του Χ.Υ.Τ.Α. Κερατέας που κάποιοι τον βαφτίζουν Χ.Υ.Τ.Υ..
«Στηρίξτε τον αγώνα μας να σώσουμε τον Αρχαιολογικό Χώρο του Οβριοκάστρου Κερατέας, το υδατόρεμα Μουζάκι και την ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής από μία οικολογική καταστροφή.
Όχι άλλη υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος της Αττικής. Όχι στην κρατική βία, την παράνομη παρουσία δυνάμεων καταστολής και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας» εξηγούν οι διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου