Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ήταν νεκρός για 40 λεπτά και επέστρεψε...

Η συγκλονιστική ιστορία ενός 5χρονου αγοριού που επέστρεψε από τους νεκρούς

Για 40 ολόκληρα λεπτά σταμάτησε να χτυπά η καρδούλα του 5χρονου Τζόσουα Μπέικερ και μετά επανήλθε στη ζωή, χάρη στην άμεση αντίδραση ενός γιατρού!
Ο Τζόσουα υπέφερε από πολύ μικρός από μια σπάνια ασθένεια στην καρδιά και είχε υποστεί πολλές εγχειρήσεις. Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, ξαφνικά η καρδιά του
σταμάτησε να χτυπά. Τη στιγμή εκείνη, έξω από την πόρτα έτυχε να περνάει ο γιατρός Τζιλς Πικ, ο οποίος βλέποντας το μικρό να έχει ουσιαστικά πεθάνει, έκοψε το στήθος του και με τα ίδια του τα χέρια άρχισε να μαλάζει απευθείας την καρδιά του μικρού. Για 40 λεπτά προσπαθούσε, ώσπου η καρδιά άρχισε ξανά να χτυπά. Στο δωμάτιο ήταν και η μητέρα του Τζόσουα, που όταν είδε το παιδί της να συνέρχεται αισθάνθηκε απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη για το γιατρό.


Ωστός, σύμφωνα με τους γιατρούς υπήρχε ακόμα το πρόβλημα ο εγκέφαλος του Τζόσουα να έχει υποστεί σημαντική βλάβη λόγω της έλλειψης οξυγόνου για τόσο μεγάλο διάστημα. Τελικά, όταν ο μικρός άρχισε να συνέρχεται, αποδείχθηκε ότι ήταν απόλυτα υγιής πια και μέρα με τη μέρα δυνάμωνε όλο και πιο πολύ. Λίγους μήνες μετά, σήμερα μπορεί να παίζε πάλι με τις δυο αδελφές του και να είναι χαρούμενος ξανά στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου