Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Καρατζαφέρη με τον Ολλανδό πρέσβη στην Αθήνα


Συνάντηση με τον πρέσβη της Ολλανδίας στην Αθήνα, Cees Van Rij, είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, στα γραφεία του κόμματος, και συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, καθώς και την οικονομική κρίση στη χώρα μας.
 Σε δηλώσεις του, ο Ολλανδός πρέσβης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση και είπε ότι συζητήθηκε η πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. «Είναι σημαντικό για μένα ως πρέσβης να μιλώ με
τους ηγέτες των σημαντικών πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος, ιδιαίτερα αυτή τη σημαντική για τη χώρα περίοδο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καρατζαφέρης, από την πλευρά του, τόνισε ότι η Ολλανδία είναι μια από τις χώρες που έχουν δανείσει την Ελλάδα και ως εκ τούτου νομιμοποιείται να έχει ενδιαφέρον για τις σκέψεις των ελληνικών κομμάτων. «Κάναμε ευρύτατη συζήτηση για την οικονομία, αλλά, βεβαίως, μας απασχόλησε και το θέμα της λαθρομετανάστευσης, το δεύτερο μεγάλο θέμα της Ευρώπης» είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Πρόσθεσε, δε, ότι η Ολλανδία αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με εμάς, αναφορικά με την παράνομη μετανάστευση και «ξέρει το θέμα και νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε έναν συμπαραστάτη σε αυτό το εξαιρετικά μείζον θέμα για την Ελλάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές του κόμματος, ο κ. Καρατζαφέρης έθεσε στον συνομιλητή του το διμερές οικονομικό εμπόριο και του υπενθύμισε ότι στην Ελλάδα δαπανούμε σε κρέας και γάλα περίπου διπλάσιο ποσό απ' ό,τι για πετρέλαιο. Οι ίδιες πηγές επισήμαιναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόσφατα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σε ομιλία του στη Βουλή είχε συμπεριλάβει την κυβέρνηση της Ολλανδίας σε αυτές που αντιμετώπιζαν αρνητικά τη χώρα μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου