Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Σεξουαλική παρενόχληση σε γυναίκα λιμενοφύλακα;


Ξεκίνησε με τις καταθέσεις των πρώτων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος στο Ηράκλειο Κρήτης η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε, για να διαπιστωθεί εάν ισχύει ή όχι η καταγγελία γυναίκας-
λιμενοφύλακα σε ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε θέματα του Λιμενικού για σεξουαλική παρενόχληση από αξιωματικό του Λιμεναρχείου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από το γραφείο της διοικήτριας της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης και Δωδεκανήσων του Λ.Σ κας Στ. Παπαδάκη, η οποία διενεργεί την Ε.Δ.Ε. πέρασαν ήδη πρώτος ο λιμενάρχης Ηρακλείου κ. Μ. Βαφείδης, ενώ ακολούθησαν κι άλλα άτομα, κυρίως γυναίκες που υπηρετούν στο Σώμα.

Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, κανείς μέχρι και χθες από όσους κλήθηκαν να καταθέσουν δεν ανέφερε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει την έρευνα σε ασφαλή συμπεράσματα.

Στο blog «πειρατικό» στο οποίο εστάλη η ανώνυμη επιστολή αναφερόταν ότι, αν και το θέμα είχε τεθεί προ μηνών στον λιμενάρχη Ηρακλείου μέσω της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, δεν έγινε καμία ενέργεια ή σύσταση προς τον καταγγελλόμενο αξιωματικό, ο οποίος φέρεται να συνέχισε να την παρενοχλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου