Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Οι δέκα εντολές του επενδυτή

Το Real estate χαρακτηρίζεται ως μια καλή επένδυση. Παρόλα αυτά όπως κάθε οικονομική δραστηριότητα έχει «μυστικά» και κανόνες. Ιδού οι 10 εντολές των πετυχημένων επενδυτών σε ακίνητα


• Αντιμετωπίστε τις Επενδύσεις ως Επιχειρήσεις

Είναι σημαντικό για τους επενδυτές ακίνητων να προσεγγίσουν τις δραστηριότητες διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, ως επιχείρηση με σκοπό την επίτευξη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων. Ένα επιχειρηματικό σχέδιο επιτρέπει στους επενδυτές ακίνητων περιουσιών να μην προσδιορίσουν μόνο στόχους, αλλά επίσης να καθορίσουν ένα βιώσιμο σχέδιο δράσης για την επίτευξή τους. Η ακίνητη περιουσία είναι περίπλοκη και απαιτητική και ένα στερεό σχέδιο απαραίτητο.

• Γνώση των αγορών

Όσο περισσότερο καταλαβαίνει ένας επενδυτής μια συγκεκριμένη αγορά, τόσο περιορίζει τις λάθος αποφάσεις . Η εξοικείωση με τις ειδικές αγορές επιτρέπει στους επενδυτές να προβλέψουν πότε οι τάσεις πρόκειται να αλλάξουν ώστε να προσαρμόσουν τις κινήσεις τους .

• Υψηλά ηθικά πρότυπα

Δεδομένου ότι η ακίνητη περιουσία προϋποθέτει συνεργασία με ανθρώπους, η καλή φήμη ενός επενδυτή είναι σημαντικό ατού. Στην περίπτωση που ένας επενδυτής στερείται ηθικής, οι αρνητικές συνέπειες μπορεί να είναι μεγάλες.

• Εστίαση σε μία αγορά

Επειδή υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επενδύσει κάποιος στην αγορά ακινήτων, είναι σημαντικό για τους επενδυτές να αναπτύξουν μια εστίαση ώστε να αποκτήσουν βαθειά γνώση του αντικειμένου τους. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι καλύτερο να κάνεις ένα πράγμα καλά παρά πέντε πράγματα άσχημα.

• Εξυπηρέτηση Πελατών

Για την επιτυχία μίας επένδυσης σε ακίνητα οι επενδυτές δεν θα πρέπει να υποβαθμίζουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τους άλλους με σεβασμό. Αυτό αφορά : επιχειρηματικούς εταίρους, συνεργάτες, πελάτες, ενοικιαστές και οποιονδήποτε με τον οποίο ο επενδυτής έχει επιχειρηματική σχέση.

• «Μόρφωση»

Είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε τα πάντα για : τους νόμους, την ορολογία, τους κανονισμούς και τις τάσεις των αγορών.

• Κατανοήστε τους κινδύνους

Οι επενδυτές σε ακίνητα θα πρέπει να κατανοούν τους κινδύνους που συνδέονται με τις επιλογές τους, όχι μόνο από τις διαπραγματεύσεις αλλά και από τις νομικές και τις επιχειρηματικές συνέπειες των επιλογών τους.

• Φόροι

Οι φόροι αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των ετήσιων δαπανών. Η κατανόηση των τρεχουσών φορολογικών νόμων μπορεί να είναι περίπλοκη αλλά απαραίτητη

• Βρείτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε

Η επένδυση ακίνητων περιουσιών είναι δαιδαλώδης και απαιτεί μεγάλη πείρα. Έμπειροι επενδυτές σε ακίνητα συχνά αποδίδουν μέρος της επιτυχίας τους σε άλλους όπως στο δικηγόρο, λογιστή ή και σε ένα φίλο. Αντί να σπαταλάτε χρόνο βρείτε σωστούς συνεργάτες.

• Κατασκεύασε ένα δίκτυο

Ένα δίκτυο μπορεί να προσφέρει σημαντική στήριξη και θα δημιουργήσει ευκαιρίες.

Με λίγα λόγια η επένδυση σε ακίνητα είναι στην πραγματικότητα μια προκλητική επιχείρηση που απαιτεί τεχνογνωσία, σχεδιασμό και εστίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου