Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ιταλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες στη Μεσσηνία


Στην πόλη της Καλαμάτας βρέθηκαν χθες τρεις Ιταλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, εκπρόσωποι του ιταλικού ομίλου...
 ταξιδιωτικών πρακτορείων Groupo Pergamon Touristiko, στα πλαίσια των δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, αναφορικά με τη φιλοξενία των τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από το εξωτερικό με σκοπό την προβολή του Νομού.

Πολύ σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως οι εκπρόσωποι αυτοί ήταν ο πρόεδρος του Ομίλου, ο υπεύθυνος marketing αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (επιφανές μέλος της Ιταλίας, έχει τιμηθεί με τον τίτλο «Καβαλιέρε»).

Ο όμιλος αυτός αποτελείται από 25 τουριστικά γραφεία σε όλη την Ιταλία και βρίσκεται στην Λομβαρδία, περιοχή της βόρειας Ιταλίας, που πρωτεύουσα της είναι το Μιλάνο.

Η επικεφαλής της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, κ. Αντωνία Μπούζα, δήλωσε για τη συνάντηση συνεργασίας: «Η επίσκεψη τους είχε διερευνητικό περισσότερο χαρακτήρα, καθώς ήρθαν με σκοπό να γνωρίσουν τις τουριστικές υποδομές, τα αξιοθέατα και την γαστρονομία.

Οι Ιταλοί έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συνεργασία, προβάλλοντας τα επιχειρηματικά τους σχέδια, αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα συμβεί άμεσα, όπως δήλωσε η κ. Μπούζα, αλλά σε βάθος χρόνου.

Επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδήλωσαν για τη νέα πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, που βρίσκεται στην περιοχή της Πύλου και σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της συνεργασίας, καθώς το πελατολόγιο τους αποτελείται από άτομα υψηλών εισοδημάτων, αλλά και συνταξιούχους και θεωρούν αυτό των υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακό συγκρότημα, που αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος το καλοκαίρι, κατάλληλο για τη σύναψη συνεργασίας μαζί τους.

Η επίσκεψή τους στη Μεσσηνία συνοδεύτηκε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση και ο μόνος προβληματισμός που εξέφρασαν είναι εκείνος της απουσίας αεροπορικής σύνδεσης Καλαμάτας - Ιταλίας και γι' αυτό γίνονται σοβαρές σκέψεις γύρω από την εξεύρεση τρόπων καλύτερης δυνατής σύνδεσης με την Καλαμάτα.

Πηγή: epikerotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου