Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

"Πυροσβέστης" ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός


Τέλος στο αρνητικό κλίμα
Σε ρόλο πυροσβέστη ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός προκειμένου να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ του Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεοφίλου και του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Φανερωμένης, Αρχιμ. Νικηφόρου Ασπρογέρακα.
Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες ο Μητροπολίτης Ηλείας επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες το νησί της Λευκάδος, προκειμένου να δει από κοντά το ζήτημα που ταλανίζει εδώ και καιρό την Εκκλησία.



Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Μητροπολίτης Ηλείας επισκέφθηκε πρώτα την Ιερά Μονή Φανερωμένης και τον Ηγούμενο Αρχιμ. Νικηφόρο και εν συνεχεία τον Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεόφιλο.

Αφού πέρασε λίγη ώρα εκκλήθη στην Μητρόπολη ο ηγούμενος Νικηφόρος όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα - σημεία τριβής στις σχέσεις Μητρόπολης - Φανερωμένης και μέσα σε πολύ καλό κλίμα δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις - διευκρινίσεις λύνοντας έτσι τα όποια προβλήματα.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010 ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός και ο Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος μετέβησαν στο Μοναστήρι της Φανερωμένης δίνοντας έτσι ένα τέλος στο αρνητικό κλίμα που είχε επικρατήσει στην τοπική εκκλησία.


Πηγές: www.romfea.gr - mylefkada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου