Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Οι Αμπράμοβιτς ξεπουλάνε τη βίλα τους στο Λος Άντζελες


                                         Δύσκολοι καιροί ακόμη και για τους...πλούσιους! Τουλάχιστον κάποιοι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα και αρχίζουν πλέον να πουλάνε... μέρος της αμύθητης περιουσίας τους.
Σύμφωνα με τον ειδικευμένο στις αγοραπωλησίες ιδιοκτησιών από επωνύμους ιστότοπο Real Estalker, η Ντάρια Ζούκοβα, σύντροφος του ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, αποφάσισε να «σκοτώσει» έπαυλη στο Λος Άντζελες, την οποία είχε αγοράσει στις αρχές του έτους.


Συγκεκριμένα η ηλικίας 29 ετών καλλονή - που δεν είναι μόνο «καλλονή» αλλά και διευθύντρια του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Garage στη Μόσχα και σχεδιάστρια και συνιδιοκτήτρια του οίκου μοντέρνων ενδυμάτων Kova & T και αρχισυντάκτρια του περιοδικού (lifestyle βεβαίως) Pop Magazine - έβαλε πωλητήριο 16,5 εκατ. δολαρίων στην έπαυλή της. Η έπαυλη βρίσκεται στην περιοχή της Bird Street και είναι μια από τις μεγαλύτερες της «Πόλης των Αγγέλων». Έχει εμβαδόν 901 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, μια βιβλιοθήκη, μια αίθουσα μπιλιάρδου, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών, κελάρι και βεβαίως στον κήπο διαθέτει τα στοιχειώδη, δηλαδή πισίνα, χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων των ξένων και κλειστό γκαράζ για τα αυτοκίνητα της οικογένειας.


Πού βρίσκεται το πρόβλημα; Στο γεγονός ότι στις αρχές του 2010 η κυρία Ζούκοβα είχε αγοράσει την έπαυλη αντί 19,5 εκατ. δολαρίων. Μέσα σε λιγότερους από 12 μήνες, δηλαδή, η σύντροφος του μεγιστάνα των πετρελαίων και ιδιοκτήτη της δημοφιλούς βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι έχασε 3 εκατομμυριάκια. Και να σκεφθεί κανείς ότι η αρχική τιμή που ζητούσε ήταν... 29 εκατ. δολάρια. Όργιο φημών, όπως είναι φυσικό, έχει ξεσπάσει σε πολλές πόλεις της υφηλίου αλλά κυρίως στη Μόσχα εδώ και λίγες ημέρες, μόλις έγινε δηλαδή γνωστό ότι οι Αμπράμοβιτς πουλάνε τη βίλα τους στο Λος Άντζελες.

Το ερώτημα που ταλανίζει τους ψιθυριστές είναι εύλογο: γιατί ξεπουλάνε τη βίλα, όταν μάλιστα τους βολεύει τόσο πολύ μετά από τη γέννηση του Ααρών-Αλεξάνδρου, του γιου του ζευγαριού που γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο (στο Λος Άντζελες μάλιστα). Οι συνωμοσιολόγοι και οι κακεντρεχείς (σ' αυτούς συγκαταλέγονται και οι πιστωτές του Αμπράμοβιτς) σκέπτονται τα χειρότερα, τα οποία είναι ευκόλως εννοούμενα και ως εκ τούτου δεν έχει νόημα να αναπαράξει κανείς.

Οι καλοπροαίρετοι σκέφθηκαν ότι το σπίτι το πουλάνε επειδή έπαψε πλέον να τους χωράει! Διότι ο Ααρών-Αλέξανδρος είναι το έκτο παιδί του Αμπράμοβιτς και δικαιούται να διαθέτει το δικό του δωμάτιο. Ε, έξι τα υπνοδωμάτια της έπαυλης, έξι και τα παιδιά του ρώσου επιχειρηματία (απέκτησε 5 με την πρώην γυναίκα του Ιρίνα). Αν τύχει και βρεθούν όλα στο Λος Άντζελες, σε κάποιο θα χρειαστεί να του στρώσουν στη βιβλιοθήκη ή στην αίθουσα μπιλιάρδου για να κοιμηθεί. Ε, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου