Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στη Γλυφάδα

Έφοδος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε σπίτι στη Γλυφάδα στο πλαίσιο των ερευνών, που συνεχίζονται για τον εντοπισμό κι άλλων σημείων όπου ενδεχομένως να κρύβεται οπλισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο σπίτι στην οδό Μυστρά 124  δεν εντοπίστηκαν όπλα, παρά μόνο ένας υπολογιστής.

Παράλληλα, ειδικοί της Σήμανσης πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό για εξετάσεις DNA, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε άλλα άτομα.

Το διαμέρισμα είχε νοικιασθεί τον περασμένο Μάιο και πριν λίγες ημέρες ο ενοικιαστής είχε ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι θα το ξενοίκιαζε.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη οδηγήθηκαν στον ανακριτή οι έξι κατηγορούμενοι  για τρομοκρατία.  Δυο από αυτούς διώκονται και ως μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία.

Τους έχουν απαγγελθεί βαριές κατηγορίες με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία προς το παρόν δεν προσδιορίζεται, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές - βαλλιστικές εξετάσεις στα όπλα που βρέθηκαν σε περιοχές της Αθήνας προέκυψε σύμφωνα με την αστυνομία ότι δεν ταυτίζονται με τρομοκρατική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου