Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

«X-Files» από τη Νέα Ζηλανδία


   Απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα με στοιχεία για UFO ήρθαν στο φως στη Νέα Ζηλανδία. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι οποίες χρονολογούνται από το 1954 μέχρι το 2009, πολίτες αλλά και αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων, περιγράφουν τις εμπειρίες τους, οι οποίες συνήθως αφορούν κινούμενα φώτα στον ουρανό. Μερικές μαρτυρίες, κάνουν λόγο για ιπτάμενους δίσκους, ενώ άλλες αναφέρουν ότι οι εξωγήινοι φορούν αιγυπτιακές μάσκες.
Μία χαρακτηριστική μαρτυρία, αφορά δύο θεάσεις παράξενων ακτίνων, το 1978, στην πόλη Kaikoura (video), εκ των οποίων η μία καταγράφηκε από ένα
τηλεοπτικό συνεργείο. Το περιστατικό, εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης, αλλά αργότερα επισημάνθηκε ότι τα περίεργα φώτα μπορεί να οφείλονται σε φυσικά φαινόμενα.
Στις περίπου 2.000 σελίδες υπάρχουν στοιχεία και περιγραφές και θεάσεις αλλά και επαφές με εξωγήινες οντότητες. Ενδιαφέρουσα είναι μια από αυτές που παρουσιάζει έναν εξωγήινο με τεράστια πόδια ο οποίος αποκάλυψε πως ο άνθρωπος μετά το θάνατο γίνεται άτομα υδρογόνου και ανεβαίνει στο διάστημα όπου παραμένει για 150 χρόνια και στη συνέχεια μετατρέπεται σε νάτριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου