Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σφοδρότατα πυρά από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ο Γιωργος Παπακωνσταντινου...

A ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ] Σφοδρότατα πυρά από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε τη Δευτέρα ο Γιωργος Παπακωνσταντινου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας και Οικονομικών του κόμματος, που ενημέρωσαν από κοινού με την Λούκα Κατσέλη.
Κοινή συνιστάμενη της κριτικής των βουλευτών ήταν η επισήμανση ότι υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας, καθώς ο κ. Παπακωνσταντίνου υπογράφει μόνος του την επικαιροποίηση του μνημονίου και εκ των υστερών το φέρνει ενώπιον των βουλευτών καλώντας τους να το ψηφίσουν με το "πιστόλι στο κεφάλι" όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σαλαγιάννης.

Οι βουλευτές επισήμαναν ότι με την απειλή εξασφάλισης της κάθε δόσης βρίσκονται προ τετελεσμένων γεγονότων και καλούνται να υποστηρίξουν πράγματα για τα οποία δεν έχουν γνώση. «Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος που έχει επιλέξει η κυβέρνηση ακυρώνεται η δημοκρατία και ο συνδικαλισμός», είπαν.

Άλλοι βουλευτές επισήμαναν ότι γίνεται βίαιη υποτίμηση των οικονομικών δυνατοτήτων των εργαζομένων με αβέβαιο αποτέλεσμα στο μέλλον, ενώ υπάρχει παντελής έλλειψη σχεδιασμού.

Τέλος επισημάνθηκε ότι με αυτή τη στάση προκαλείται κρίση εμπιστοσύνης μεταξύ των κυβερνητικών βουλευτών και της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου