Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Στους δρόμους αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί

Ένστολη διαμαρτυρία αύριο στην Αθήνα

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη πραγματοποιούν αύριο, στις 16:30, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την νέα οικονομική αφαίμαξη που θα υποστούν με τον υπό κατάθεση προϋπολογισμό και για τη μείωση των κονδυλίων στα σώματα ασφαλείας. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών, όπου θα
επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών σημείωσαν ότι μετά τις περσινές μειώσεις των αποδοχών τους, που κυμάνθηκαν από 240 έως 500 ευρώ, ο νέος προϋπολογισμός τους καταδικάζει ουσιαστικά στην οικονομι9κή ανέχεια.
«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όταν το καζάνι της κοινωνίας βράζει και απειλούνται κοινωνικές εκρήξεις, τα σώματα ασφαλείας δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την καταστολή των κοινωνικών αγώνων, γεγονός που συμβαίνει κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες, με πιο πρόσφατα τα όσα συμβαίνουν από χθες στην Κερατέα. Οι αστυνομικοί δεν είναι απέναντι στην κοινωνία, αλλά μαζί με τους πολίτες», αναφέρεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου