Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Αυγερινοπούλου για το Δρόμο Αμαλιάδα - Σιμόπουλο - 111

Την ολοκλήρωση του δρόμου «Αμαλιάδα - Σιμόπουλο - 111 Ε.Ο». ζήτησε η Ηλεία ΒουλευτήςΔιονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου με Ερώτησήτης προς το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με την οποία ζητά να ενημερωθεί για το πότε θα ολοκληρωθείκαι το τμήμα έως την παράκαμψη με το Χάβαρι.
Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι αν και πριν λίγους μήνες, εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης και η διακήρυξη της δημοπρασίας του έργου «Βελτίωση Ε.Ο. Δάφνη -111 Ε.Ο. στο τμήμα Παράκαμψη Δάφνης – Παράκαμψη Κεραμιδιάς» προϋπολογισμού ύψους 6.100.000 €. για την ολοκλήρωση του δρόμου έως το Σιμόπουλο χρειάζεται
να ολοκληρωθεί και το τμήμα έως την παράκαμψη Χαβαρίου.
Με δεδομένο ότι η εν λόγω οδός αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας για την ανάπτυξη στην περιοχή και επειδή η ολοκλήρωση της χρονίζει, η κα. Αυγερινοπούλου με την Ερώτησή της ζητά να ενημερωθεί για το πώς προχωρούν οι διαδικασίες ανάθεσης του έργου, αλλά και για το ποιες πηγές χρηματοδότησης θα αναζητήσουν οι αρμόδιοι φορείς για τη δημοπράτηση και του τμήματός του έως την παράκαμψη Χαβαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου