Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Βρέθηκε πτώμα νεαρού Πακιστανού στον οικισμό Καλαθάς

Σε έναν 23χρονο Πακιστανό εργάτη, ανήκει το πτώμα που εντόπισαν οι Αρχές σε προχωρημένη αποσύνθεση κοντά στον οικισμό Παλαιός Καλαθάς στην Κεραμιδιά Πηνείας το απόγευμα της Πέμπτης. Πρόκειται – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – για το θύμα υπόθεσης απαγωγής μεταξύ ομοεθνών που συνέβη πιθανότατα στις αρχές Αυγούστου. Οι Αρχές τώρα αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, ξεκινώντας από τον
εντοπισμό του πτώματος.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηλικιωμένος θείος του θύματος κατήγγειλε την εξαφάνιση του ανιψιού του περίπου στις 10 Αυγούστου σε αστυνομικό τμήμα στα Πετράλωνα στην Αθήνα. Γνώριζε πως είχε πέσει θύμα απαγωγής και έκτοτε αγνοείτο η τύχη του. Οι απαγωγές μεταξύ Πακιστανών για να πάρουν τα λύτρα είναι συχνό φαινόμενο για όσους από αυτούς βρίσκονται στην Ελλάδα. Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες και ένας 22χρονος φερόμενος ως μέλος της ομάδας των απαγωγέων, ήταν αυτός που έδωσε στοιχεία για την τύχη του 23χρονου ομοεθνή του.

Οι απαγωγείς και το θύμα ζούσαν και εργάζονταν στην περιοχή της Κεραμιδιάς και όταν έγινε η απαγωγή, ζήτησαν λύτρα από τους συγγενείς του θύματος. Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της ομηρίας του ο 23χρονος – σύμφωνα τα όσα φέρεται να ανέφερε ο 22χρονος πέθανε από παθολογικά αίτια. Τότε αποφάσισαν να τον θάψουν σε δύσβατη δασώδη περιοχή τον Παλαιό Καλαθά. Ο ίδιος ο 22χρονος έπεσε και αυτός θύμα απαγωγής από την ίδια ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες.



Μετά την υπόδειξη για το που βρισκόταν θαμμένος ο 23χρονος οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του και χθες το απόγευμα αυτό επιτεύχθηκε και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών, αλλά και παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχου Δημήτρη Αλεξόπουλου.



Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση ώστε να γίνει η εκταφή του θύματος, που όμως λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία. Ολοκληρώθηκε όμως λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας εξετάζεται λεπτομερώς η υπόθεση και γίνονται έρευνες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες της απαγωγής που θα δώσουν περισσότερα στοιχεία για το θάνατο του 23χρονου.

Πηγή

ilialive.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου