Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο ξεκίνημα σήμερα για την εφημερίδα Πρώτη της Ηλείας

        Νέο ξεκίνημα σήμερα για την εφημερίδα Πρώτη της Ηλείας με ανανεωμένο φύλλο και νέα ταυτότητα. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση αποχώρησης των έως τώρα εκδοτών   Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου και Κώστα Λάμπρου, ήρθε σήμερα το νέο φύλλο με εκδότη τον Περικλή Μεταξά, διευθυντή τον Δημήτρη Ζιάκα, συντάκτες τους Άννα Αγγελίδου, Κώστα Γιάλπα και Θεόδωρο Λάμπρο, αθλητικούς συντάκτες τους Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο και Πάνο Ηλιόπουλο και διευθυντή εμπορικού τμήματος το Θοδωρή Κωνσταντόπουλο.
        Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η εφημερίδα:
«Αφού  συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας
στον τοπικό έντυπο τύπο, συμβάλλοντας στην πολυφωνία που τόσο ανάγκη έχει η Δημοκρατία μας, ανανεώθηκε και συνεχίζει, η  εφημερίδα "ΠΡΩΤΗ" της Ηλείας.
      Έγκυρη, μαχητική, με άποψη για τα τεκταινόμενα αλλά και με σεβασμό στον αναγνώστη, ξεκινά από σήμερα μια νέα πορεία.
  Η "ΠΡΩΤΗ", της Πολιτικής, των Πολιτών είναι εδώ!
       Διότι θεωρεί ότι και στην εποχή της οικονομικής κρίσης πρέπει η Πολιτική να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο, έχοντας ως στόχο την προώθηση του συλλογικού συμφέροντος και την άρση της απομόνωσης της Ηλείας, η οποία επιβάλλεται να ξεφύγειι από την υπανάπτυξη.
     Αλλά και γιατί πιστεύει ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οι "ενεργοί πολίτες" πρέπει να βγουν μπροστά, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να καταθέσουν ιδέες, απόψεις και προτάσεις...
  Η "ΠΡΩΤΗ", της Πολιτικής, των Πολιτών είναι εδώ!
      Αναζητήστε τη κάθε πρωί στα περίπτερα, και στο διαδίκτυο (protinews.gr) από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.Γίνετε συνδρομητές της - μόνο με 50 λεπτά την ημέρα- για να τη βρίσκετε κάθε πρωί στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας.
     Σήμερα, στο πρώτο ανανεωμένο φύλλο, δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις και θέματα που θα συζητηθούν...»


Kαλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου