Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Πνίγηκε 24χρονος από την Ακροποταμιά

  Νεκρός ανασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής από τη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αιγίου ο 24χρονος Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος κάτοικος Πάτρας που σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από την Ακροποταμιά Πηνείας,. Ο 24χρονος έκανε ψαροντούφεκο στην περιοχή και είναι το πέμπτο άτομο που έχασε τη ζωή του στη συγκεκριμένη παραλία αυτό το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος του
Κωνσταντίνου και της Μαρίας, βρισκόταν τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, λίγο πριν το Κάμπινγκ Tsolis, όταν μετά από μία ακόμη βουτιά, λουόμενοι που ήταν κοντά, δεν τον είδαν να ξαναβγαίνει. Ειδοποιήθηκε γύρω στις 7.30μ.μ. το Υπολιμεναρχείο Αιγίου, που έφτασε στο σημείο και με περιπολικό από ξηράς και με σκάφος από τη θάλασσα, διενεργώντας έλεγχο στην περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι ζητήθηκε η παροχή - συνδρομή επαγγελματία δύτη και δυστυχώς ο νεαρός ανασύρθηκε γύρω στις 10.30μ.μ. νεκρός, ενώ αργότερα αναγνωρίστηκε και από την παρέα του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ακολούθως η σωρός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για τη διεξαγωγή νεκροψίας - νεκροτομής.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Υπολιμεναρχείο Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aigialeianews.gr, το άτυχο παλικάρι, αγαπούσε την περιοχή και έπαιρνε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ σχεδόν καθημερινά για να πάει από την Πάτρα στο Λαμπίρι και να βρεθεί με την παρέα του και μετά έφευγε πάλι για Πάτρα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου