Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Εγκαίνια στο «Zambidis Club»


   Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο πάρτι εγκαινίων που πραγματοποίησε για τη σχολή πολεμικών τεχνών Zambidis Club στη Γλυφάδα. Ένα υπερσύγχρονο fight club υψηλής αισθητικής, που απευθύνεται όχι μόνο σε αθλητές, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, να αποκτήσουν ψυχοσωματική ενδυνάμωση και να μάθουν τακτικές αυτοάμυνας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, με επώνυμους καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, αθλητές, εκπρόσωπους των ΜΜΕ, καθώς και πολλούς fans του Iron Mike, οι οποίοι διασκέδασαν σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ξεναγήθηκαν στους χώρους Zambidis Club και απόλαυσαν κρασί CARAMELO και γλυκές δημιουργίες από το FRESH. Τη μουσική της λαμπερής βραδιάς επιμελήθηκε ο Γιώργος Σατσίδης ως Dj.
Η βραδιά εξελίχθηκε ακόμη πιο εντυπωσιακά καθώς όσοι παρευρέθησαν στα εγκαίνια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά την πρώτη επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού «Ο επόμενος στη λίστα», που έγραψαν ο Νίκος Νivo Βουρλιώτης και ο Ισορροπιστής των Nέβμα ειδικά για τον Iron Mike, ενώ την μουσική παραγωγή του κομματιού έχει επιμεληθεί ο Dj Rico. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προβλήθηκε το video clip του τραγουδιού, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν οι Bakel Walden (Διευθυντής Προγράμματος του Alpha), Νίκη Παπαθεοχάρη, Ντέσυ Κουβελογιάννη, Βαλεντίνη Δασκαλούδη, Κώστας Σόμμερ, Ηλίας Σακκάς, Νέβμα, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Αθανάσιος Αθανασίου, Ορθούλα Παπαδάκου, Νατάσα Κρέντζ, Αντρέας Δερμιτζάκης, Νάρα του Big Brother, Στέλλα Γιαμπουρά, Χριστίνα Μπάκα (Marketing Director Energizer Hellas), Νίκος Μωραϊτης (General Manager Xtreme Stores) και πολλοί άλλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου