Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Χαμός… έχει γίνει με τις μετατροπές σε υγραέριο


Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση των συστημάτων υγραερίου, με ολοένα και περισσότερους Έλληνες οδηγούς να αναζητούν τρόπους μείωσης των εξόδων των μετακινήσεών τους. Πολύ απλά, η μετατροπή ενός αυτοκινήτου που καταναλώνει μόνο βενζίνη μπορεί να «κάψει» και υγραέριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του να έχει τη δυνατότητα να μειώσει το κόστος καυσίμων σε ποσοστό της τάξεως του 50% και άνω.


Οι εταιρείες «ξεφυτρώνουν» η μία μετά την άλλη, αλλά αυτό που πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι οδηγοί είναι η σωστή μετατροπή, διότι σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να δημιουργηθούν σημαντικά και αρκετά προβλήματα στον κινητήρα. Η εταιρεία ΒΙΑΜΑΡ, με 35 χρόνια παρουσίας στον χώρο του αυτοκινήτου (εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Skoda), έχει ήδη ξεκινήσει, και μάλιστα με πανελλαδικό δίκτυο, να δραστηριοποιείται στον τομέα της υγραεριοκίνησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της zougla.gr, η εν λόγω προσφέρει τη μετατροπή σε 24 άτοκες δόσεις και παρέχει δωρεάν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης για όσο διάστημα απαιτείται για τη μετατροπή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το προϊόν που χρησιμοποιούν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της προέρχεται από την Ιταλία και αποτελεί εγγύηση στο κομμάτι της υγραεριοκίνησης, μια και οι Ιταλοί δουλεύουν το υγραέριο πολλές δεκαετίες. Η εγγύηση έχει ισχύ 2 χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο στο 210 3420500 ή επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου