Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Παναγιωτακόπουλος κατά Πάγκαλου

Ο κος Πάγκαλος οφείλει μια απάντηση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον ορισμό της διαφθοράς: Αυτός δίδαξε την διαφθορά στην κόρη του για να τον διαφθείρει ή γονιδιακά εκείνη ενήργησε για να μπορέσει να διορισθεί;”.

Το παρόν αποτελεί υστερόγραφο σε
σημερινή ανακοίνωση όχι κάποιου κόμματος της αντιπολίτευσης, αλλά της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, που με επικεφαλής τον πρώην συγκεντρωσιάρχη του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, ασκεί σκληρή κριτική στα όσα λέει το τελευταίο διάστημα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Αναφερόμενοι σε ‘ανοίκειους χαρακτηρισμούς’ που δοκιμάζουν την αντοχή όλων των πολιτών (από το ‘μαζί τα φάγαμε’ ως τα όσα ειπώθηκαν για στρατιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους) οι συντάκτες της ανακοίνωσης περιγράφουν τον Θόδωρο Πάγκαλο ως ‘υπουργό του φιάσκου των Ιμίων’ και ‘φεουδάρχη που καθυβρίζει τους υπηκόους του για να τους έχει υποταγμένους’, κατηγορώντας τον για έλλειψη δημοκρατικού φρονήματος και ήθους.

Καλούν τέλος τον πρωθυπουργό “να λάβει τα απαραίτητα μέτρα γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όρια τους και στο τέλος συμπαρασύρουν όσους τις ανέχονται”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου