Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

καυτή καθηγήτρια φωτογραφήθηκε γυμνή σε μια αίθουσα του σχολείου της..


   Σάλο προκαλεί στο...αξιοπρεπές κολέγιο της Αγγλίας, Harrow School, η περίπτωση μιας καθηγήτριας η οποία είχε κάνει και μερικές γυμνές φωτογραφίσεις!
Ο λόγος για την Joanne Salley, η οποία διδάσκει εικαστικά και μαθήματα τέχνης
στο κολέγιο, ενώ ήταν πρώην μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Όλα καλά ως εδώ, μέχρι που οι μαθητές της ανακάλυψαν γυμνές φωτογραφίες της. Σε δυο από αυτές μάλιστα φορούσε μόνο ένα τζιν και τίποτα άλλο, ενώ βρισκόταν σε αίθουσα του πανεπιστημίου!
Οι φωτογραφίες βρίσκονται πλέον στα κινητά όλων των μαθητών, αλλά ο διευθυντής, Μπάρναμπι Λένον δήλωσε ότι «πρόκειται για μία εξαιρετική καθηγήτρια και επιτυχημένη στο αντικείμενό της, ενώ για το σχολείο μας αποτελεί υπόδειγμα ήθους», δείχνοντας ότι δεν επηρεάζεται από το γεγονός.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος απασχολείται στο σχολείο και ο ίδιος υποψιάζεται ότι τους τις έκλεψαν με USB από το εργαστήριό του, χωρίς ο ίδιος να δώσει την άδεια του.
Το σχολείο πάντως δηλώνει ότι σε τίποτα δεν θα επηρεάσει αυτό τη θέση της καθηγήτριας, η οποία είναι καταξιωμένη, αλλά ούτε και η ίδια έχει παραιτηθεί με δάκρυα στα μάτια όπως θέλουν οι φήμες.
«Δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει έτσι την καριέρα και την προσπάθεια χρόνων. Είναι εξαιρετική καθηγήτρια και όλα αυτά αποτελούν απόπειρες εκβιασμού και σπίλωσης του ονόματός της», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου