Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Κότα ο Μουρίνιο


Είναι ίσως η πρώτη φορά, που ο χαρακτηρισμός «κότα», δεν χρησιμοποιείται υποτιμητικά για κάποιον. Διαβάστε το γιατί ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, χαρακτήρισε έτσι τον Ζοσέ Μουρίνιο 

   Ο επίτιμος πρόεδρος και κορυφαίος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, επέλεξε έναν ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο, για να εκφράσει τη στήριξή του στον Πορτογάλο τεχνικός των «μερένχες». Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Marca TV»:
-Πρέπει να απολυθεί ο Μουρίνιο αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πάρει τίποτα αυτή τη σεζόν;
«Ο Μουρίνιο δεν έχει σχέση με το τι θα γίνει. Νικητές και ηττημένοι είναι οι παίκτες. Ο προπονητής κάνει ό,τι μπορεί απ' έξω. Ήμουν και εγώ προπονητής και έχω υποφέρει. Ο προπονητής είναι σαν μια κότα με κοτοπουλάκια. Αυτός πρέπει να φροντίζει τους παίκτες του».
-Και τον προπονητή ποιος τον φροντίζει;
«Ο προπονητής πρέπει να έχει την ικανότητα να φροντίζει τον εαυτό του και να αγνοεί τους υπόλοιπους. Κάθε μέρα πρέπει να διορθώνει τα "σπασμένα", χωρίς να πρέπει να ρωτάει κανέναν».
-Μπορεί να νικήσει την Μπαρτσελόνα;
«Κάθε παιχνίδι της ομάδας φέτος είναι περίπλοκο. Η Μπαρτσελόνα φέτος έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν και είναι ομάδα που κερδίζει. Είναι θέμα περηφάνιας να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα».
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου