Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Φταίει ο... Σισέ»


   Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στο «Γ. Καραϊσκάκγας» αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγορούνται για δυσφήμιση του αθλήματος.
Κατά την απολογία τους, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λόγο για προκλητική συμπεριφορά του Τζιμπρίλ Σισέ, η οποία δυναμίτισε το κλίμα.

Από πλευράς Ολυμπιακού κατέθεσαν ως μάρτυρες ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Τσιρώνης, ο αντιπρόεδρος του Ερ. Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος και ο υπεύθυνος Τύπου, Γιάννης Γιαννόπουλος.
Ο Τσιρώνης τόνισε πως παρέστη στα αποδυτήρια. Κατέθεσε πως οι Νίνης, Λέτο, Σισέ και Τζόρβας κατέβηκαν από το πούλμαν και πήγαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν με τον Τοροσίδη, πως προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα και ότι και οι Καραγκούνης, Κατσουράνης τους κάλεσαν να φύγουν, προτού κάνει το ίδιο ο Μαρινάκης.
Ο Καραχάλιος επισήμανε ότι ήταν στις σουίτες και πως υπήρξε πλήρης εικόνα του αγώνα από εκεί. Τονίστηκε πως ο Μαρινάκης πήγε να δώσει το χέρι στον Σισέ αλλά ο Γάλλος δεν θέλησε να πράξει το ίδιο, βρίζοντάς τον στα αγγλικά και έτσι ανταλλάχθηκαν κάποιες βαριές κουβέντες.
Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, κύριος Βούλτσης τόνισε από τη πλευρά του πως εάν ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει δεν θα είχε γίνει τίποτα.
Από μέρους του ο Γιάννης Γιαννόπουλος εξήρε την Θύρα 7, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόσκειται στον επίσημο Ολυμπιακό. Σχετικά με την ανακοίνωσή της έκανε λόγο πως πρόκειται για απόψεις των οργανωμένων οπαδών που δεν αποτελούν επίσημη θέση της ΠΑΕ.
Η απόφαση θα βγει σε 15 περίπου ημέρες από τη Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου