Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επιβλήθηκε στον Βοσκόπουλο

Ένοχος για φορολογικές παραβιάσεις που φτάνουν τα 5.5 εκ. ευρώ κρίθηκε από το Δικαστήριο ο Τόλης Βοσκόπουλος. Παρά το γεγονός πως ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου αποφάσισε να επιβληθεί στον τραγουδιστή ποινή φυλάκισης τριών ετών, εξαγοράσιμη προς 5
ευρώ την ημέρα, και με ανασταλτικό χαρακτήρα.




Στο δικαστήριο, τον Τόλη Βοσκόπουλο εκπροσώπησε ο δικηγόρος του κ. Δημακόπουλος ο οποίος ισχυρίστηκε πως την διαχείριση της περιουσίας του, στο χρονικό διάστημα που αντιστοιχούν οι οφειλές των 5.5 εκ. ευρώ, την είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή Τζούλια Παπαδημητρίου.



Ο δικηγόρος του Βοσκόπουλου αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του τραγουδιστή να υπαχθεί, χωρίς επιτυχία, σε ειδική ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών λόγω της μεγάλης ακίνητης περιουσίας που κατέχει, ύψους 660.000 ευρώ. Μάλιστα έχει κατατεθεί προσφυγή κατά της άρνησης υπαγωγής του Βοσκόπουλου στην ρύθμιση αυτή.



Στην δίκη κατέθεσε υπάλληλος της ΔΥΟ, η οποία τόνισε πως ο Βοσκόπουλος δεν έχει καταθέσει ούτε ένα ευρώ για την οφειλή του ενώ αποκαλύφθηκε πως η ακίνητη περιουσία του είναι δεσμευμένη από το Δημόσιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου