Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Τρόφιμα και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο επίκεντρο Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Συνεδρίου


Το Κέντρο Οικουμενικού Ελληνισμού διοργανώνει στην Αθήνα στην 7-8-9-10 Ιουλίου 2011 Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συνέδριο με τίτλο « Συνεργασία, Ανάπτυξη & Επένδυση ». Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών ( Ε.Β.Ε.Α ) και την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων ( Σ.Ε.Β.Τ. ) ,του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας(Κ.Α.Π.Ε.) και του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου ( DHW).
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση και παρουσίαση των επιχειρηματικών, οικονομικών, επενδυτικών & εμπορικών ευκαιριών στον Ελλαδικό χώρο καθώς και στην αναζήτηση τρόπων συνεργασίας με τη συμμετοχή επιχειρηματιών - επενδυτών, τόσο από την Ομογένεια και την Κύπρο, όσο και από τον Ελλαδικό χώρο αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο. Να δοθεί η δυνατότητα στους Έλληνες επιχειρηματίες της Διασποράς αλλά και σε ξένους επενδυτές, να πληροφορηθούν για τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες, που προσφέρει σήμερα η χώρα μας και να δημιουργήσουν νέους δίαυλους επικοινωνιών, τόσο με την τοπική επιχειρηματικότητα όσο και μεταξύ τους, καθιστώντας την Ελλάδα έτσι κόμβο παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρηματικής δράσης.

Το Συνέδριο με τίτλο «Συνεργασία, Ανάπτυξη , Επένδυση » θέλει να αναδείξει τις τεράστιες ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα μας και παράλληλα να προσανατολίσει τους ενδιαφερόμενους στις σωστές κατευθύνσεις για την επιχειρηματική και επενδυτική τους δράση.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις προκαθορισμένες συναντήσεις ( face-to-face ) προκειμένου οι επιχειρηματίες που καλούνται να συμμετάσχουν, να αποκτήσουν δίαυλους επικοινωνίας μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και επενδυτικά σχέδια σε θέματα που θα αφορά σε κάποιον από τους τομείς της θεματολογίας του Συνεδρίου. Για κάθε τέτοια συνάντηση προβλέπεται η συμμετοχή 5-6 επιχειρηματιών. Μέγιστη χρονική διάρκεια συζήτησης 90 λεπτά. Κάθε εταιρεία θα ενημερωθεί για το ακριβές πρόγραμμα των επαφών της ξεχωριστά μέσω e mail. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου προβλέπεται να υπάρχουν μικρά περίπτερα όπου επαγγελματίες θα μπορούν να παρουσιάσουν δραστηριότητες τους και προϊόντα τους με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

Το Συνέδριο έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους και έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ο Υπουργός Κυβέρνησης της Αυστραλίας & Πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού κ. Γιάννης Πανταζόπουλος, ο Ευρωβουλευτής & Πρόεδρος του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Οικονομολόγος & Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, Πολιτειακός Βουλευτής & πρώην Πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού κ. Δημήτρης Γιάνναρος, ο πρόεδρος του Ενιαία Φορέα Ελέγχου Τροφίμων κ. Γεώργιος - Ιωάννης Νύχας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων κ. Ευάγγελος Καλούσης, ο πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης ενέργειας κ. Ματθαίος Σανταμούρης, εκπρόσωπος του οργανισμού Invest in Greece και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας Valeocon ( Management Consulting ) κ. Τσαγκλής Γαβριήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου