Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στην υγειά των μαλλιών σας

Γνωρίστε τα μαλλιά σας. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο των μαλλιών σας και τον τρόπο με τον οποίο «συμπεριφέρονται».
 Πριν στεγνώσετε τα μαλλιά με το πιστολάκι σκουπίστε τα καλά με μια πετσέτα. Προσοχή: μην τα τρίβετε, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τα κάνετε να φριζάρουν. Αν έχετε χρόνο
τυλίξτε τα με μια πετσέτα και αφήστε τα για περίπου μισή ώρα.

Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο πιστολάκι. Διαλέξτε ένα πιστολάκι με ισχύ άνω των 1800 Watt. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία δεν είναι η θερμότητα, αλλά ή ένταση του αέρα, η οποία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα. Τα μαλλιά σας θα είναι πιο λαμπερά και κυρίως πιο υγιή. Αυτό το βήμα κρίνεται απαραίτητο αν χρησιμοποιείτε ψαλίδι για μπούκλες.

Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας δοκιμάστε έναν αφρό ενυδάτωσης. Απλώστε μικρή ποσότητα αποφεύγοντας τις ρίζες των μαλλιών και χτενίστε για να απλωθεί ομοιόμορφα. Θα γλιτώσετε από το ενοχλητικό φριζάρισμα, θα δώσετε λάμψη και θα βοηθήσετε τα βαμμένα μαλλιά να διατηρήσουν το χρώμα τους και την ελαστικότητά τους.

Μην ξεχνάτε το κούρεμα. Κάθε δύο μήνες τα μαλλιά θα πρέπει να απαλλάσσονται από τις σπασμένες άκρες και την ψαλίδα.

Για να δώσετε όγκο χωρίς κόπο και χωρίς να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά με το πιστολάκι, μαζέψτε τα σε έναν χαλαρό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού, πριν κοιμηθείτε το βράδι. Το πρωί λύστε τον κότσο και ψεκάστε με ένα ελαφρύ σπρέι χτενίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου