Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Η Μπρούνι η πιο αντιπαθής στη Γαλλία

Πολλές αντιπάθειες από το χώρο του θεάματος και της πολιτικής έχουν οι Γάλλοι με πρώτη στην κατάταξη την πρώτη κυρία της χώρας, Κάρλα Μπρούνι

Η Μπρούνι κρατά τα «σκήπτρα» ως η πιο εκνευριστική σελέμπριτι και την ακολουθούν ο Αλέν Ντελόν και ο
Ζεράρ Ντεπαρτιέ. Αλλά και το έτερον ήμισυ της Μπρούνι, ο Νικολά Σαρκοζί είναι ο τέταρτος κατά σειρά πιο αφόρητος πολιτικός στα μάτια των Γάλλων με την πρώτη θέση να ανήκει στην Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Η 43χρονη Κάρλα Μπρούνι, πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και πρώτη κυρία της Γαλλίας, είναι η «βασίλισσα» της δημοσκόπησης, καθώς εκνευρίζει ποσοστό 52% επί του συνόλου των ερωτηθέντων στην έρευνα που διενεργήθηκε για το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό VSD.



Ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά αντιπάθειας (61%) συγκεντρώνει στις ηλικίες 25 με 31 ετών.



Ο Νικολά Σαρκοζί δεν συγκεντρώνει εξίσου... καλές επιδόσεις, αλλά τουλάχιστον καταλαμβάνει την τέταρτη θέση μεταξύ των πιο αντιπαθητικών πολιτικών της Γαλλίας. Η τιμή της πρώτης θέσης ανήκει στην πρώην υποψήφια πρόεδρο Σεγκολέν Ρουαγιάλ με ποσοστό 73%.



Την ακολουθούν ο υπουργός Εσωτερικών Μπρις Ορτφέ και ο ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Ζαν-Μαρί Λεπέν.



«Το ζευγάρι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει πολύ δουλειά στις δημόσιες σχέσεις τους επόμενους 12 μήνες» γράφει η γαλλική εφημερίδα Parisien σχολιάζοντας τις επιδόσεις του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου