Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

«Αποστασία σημαίνει να ρίχνεις κυβέρνηση»


«Ορισμένοι που μιλάνε για αποστασία, ακόμα και υψηλά ιστάμενοι, φαίνεται πως δεν ξέρουν καλά ελληνικά. Αποστασία σημαίνει να ρίχνεις κυβέρνηση. Κανείς όμως δεν έχει ρίξει κυβέρνηση».

Με τη φράση αυτή η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στα όσα επικριτικά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τις συνθήκες ίδρυσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Νωρίτερα, σε άλλο πηγαδάκι η κ. Μπακογιάννη είχε πει περί αποστασίας: «Η ορολογία του χτες δεν με αφορά. Με αφορά το αύριο και σε αυτό επενδύω. Τα στρατηγικά αδιέξοδα των κομμάτων δεν αφορούν την κοινωνία που πλήττεται από την κρίση».

Σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις βουλευτών από τη ΝΔ είπε ότι «οι βουλευτές δεν είναι πιόνια, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν άλλον εκτός από τον κόσμο που τους ψήφισε».

Σχετικά με την εθνική συνεννόηση, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Είναι απαραίτητο να βρουν κοινό τόπο οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Και δεν εννοώ συμμαχικές κυβερνήσεις, μιλάω για ευρύτερη πολιτική συναίνεση, κρατώντας ο καθένας τις διαφορές του και αντιμετωπίζοντας τα θέματα από τις δικές του οπτικές γωνίες».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους στόχους του κόμματός της δήλωσε: «Στόχος μας είναι η Δημοκρατική Συμμαχία να είναι καταλύτης στο πολιτικό σύστημα ώστε να πιέσουμε όλοι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές για να δώσουμε ελπίδα στην Ελλάδα. Πρωτίστως να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας».

Πηγη: Newsbeast. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου