Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Νέα δυνατά ονόματα απο την πηνεία με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

ΡΟΥΣΣΟΣ  ΧΑΡΙΛΑΟΣ  Ελεύθερος Επαγγελματίας – Υποψήφιας Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας
Έχω υπηρετήσει τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα από το 1982, είκοσι οκτώ χρόνια, ως Κοινοτικός σύμβουλος, ως Πρόεδρος Κοινότητας και ως Δημοτικός Σύμβουλος. Αποχώρησα από τα πολιτικά δρώμενα, θεωρώντας πως ο κύκλος της πολιτικής κάποια στιγμή πρέπει να κλείνει και νέοι άνθρωποι πρέπει να παίρνουν τα ινία για να βοηθήσουν τον τόπο τους.

Τα τελευταία χρόνια όμως είδα στην ευρύτερη περιοχή της Πηνείας να κυριαρχεί πραγματική εγκατάλειψη και οι συμπολίτες μας αγανακτισμένοι  απαιτούν πλέον  να εκπροσωπηθούν όπως τους αρμόζει από ανθρώπους που δεν θα τους θυμούνται μόνο στις εκλογές.

Ύστερα από τις παροτρύνσεις, αυτών που με είχαν εμπιστευτεί στο παρελθόν αλλά και συμπολιτών μου που αναζητούν έναν φίλο που να βρίσκεται κοντά τους, να τους ακούει και να
καταλαβαίνει τα προβλήματά τους, να είναι πρόθυμος να τους βοηθήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, σκέφτηκα πολύ σοβαρά να είμαι υποψήφιος στο πλευρό του Χ. Χριστοδουλόπουλου. Στην πρώτη επικοινωνία μαζί του, του εξέθεσα τα κυριότερα  προβλήματα της ξεχασμένης Πηνείας προβλήματα όπως το πόσιμο νερό , η καλύτερη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Σιμόπουλου και η βελτίωση των κτιριακών του εγκαταστάσεων, η αγροτική οδοποιία, η ηλεκτροδότηση  κτηνοτροφικών μονάδων, η  ελλιπής συγκοινωνία ,  χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και μόνο αφού με διαβεβαίωσε ότι θα δοθούν λύσεις, αποφάσισα να είμαι στο ψηφοδέλτιο όπου θα συμπορευτούμε για το καλό του τόπου και να θέσω για αυτό το σκοπό, τον εαυτό μου, στις προσταγές των συμπολιτών μου.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή, έκανε λάθη που αντανακλούν, τον τρόπο με τον οποίο η χώρα μας, έφτασε να βιώνει τη σημερινή οικονομική κατάσταση τρανό παράδειγμα η ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ακαταλληλότητας,   του Γυμνασίου και Λυκείου του Σιμόπουλου μετά από τις ζημιές που υπέστη μετά από τον σεισμό του 2008. Η παρούσα Δημοτική αρχή  αντί  να προχωρήσει στην κατασκευή  ενός νέου σύγχρονου και ασφαλούς  σχολικού συγκροτήματος  σε οικόπεδο που είχε αγοράσει για αυτόν τον σκοπό ,  έναντι ενός εξωφρενικού για δεδομένα του τόπου ποσού , προτίμησε να καταστρέψει το νέο Δημαρχείο της Πηνείας, ένα πραγματικό στολίδι για τον τόπο μας , μετατρέποντάς το με ένα τεράστιο κόστος  σε Γυμνάσιο – Λύκειο. Και το  τραγικό είναι, ότι τώρα, στο τέλος του έργου, αντιλήφθηκε ότι ο χώρος δεν επαρκεί για τις ανάγκες του Λυκείου και θα αναγκαστεί να προσθέσει και δύο ακόμη λυόμενες αίθουσες !

Για να μην ξαναζήσουμε λοιπόν παρόμοιες καταστάσεις που οφείλονται σε μια αποτυχημένη δημοτική αρχή, σας καλώ  να πάρετε το μέλλον του τόπου στα χέρια σας. Σας καλώ να εμπιστευθείτε τον άνθρωπο που ζει και μοχθεί δίπλα σας. Τον άνθρωπο που θα τον αντικρίζετε κάθε μέρα και όχι μόνο στις γιορτές. Με εσάς στο πλευρό μου ξέρω πως θα λύσουμε τα προβλήματα, ξέρω πως δεν θα κάνουμε λάθη.

Μαζί με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για την Ηλιδα, για την ΠΗΝΕΙΑ για το τόπο σας, για τον τόπο μου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου