Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Συνεχίζει Δυναμικά με νέες Υποψηφιότητες ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

ΝΩΝΤΑΣ Δημ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δικηγόρος – Πρώην Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηλείας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας

Συνδημοτισσες/τες , φίλες και φίλοι

Σας γνωστοποιώ ότι θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Ήλιδας , με τον Συνδυασμό  << ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ >> με επικεφαλής τον Χρήστο Χριστοδουλοπουλο .

Σας καλώ , να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παραλάβουμε μαζί την σκυτάλη από την τωρινή Δημοτική Αρχή και μαζί να τρέξουμε έναν έντιμο δρόμο, ώστε τα οράματα και οι ιδέες μας να γίνουν πράξεις και να αγωνιστούμε για ένα
Δήμο που θα λειτουργεί προς όφελος όλων των πολιτών , για την προστασία του περιβάλλοντος , για μια Πόλη καθαρή και πράσινη , που θα παρέχει και θα εξασφαλίζει ποιότητα ζωής στους κατοίκους της και για να εξέλθουν από την αφάνεια και τη μιζέρια τα εγκαταλειμμένα Δημοτικά Διαμερίσματα και ιδίως της περιοχής της Πηνειας.

Στον Συνδυασμό ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ , ανταμώσαμε αυθορμήτως , άνθρωποι με κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση , με κύρος και εντιμότητα και θεωρώ ότι θα πετύχουμε τους παραπάνω στόχους. Καλώ τους επικεφαλείς των Συνδυασμών και τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους , σε έναν έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα , που δεν θα χαρακτηρίζεται από ανούσιες , παραπλανητικές για τους πολίτες και προσωπικές αντιπαραθέσεις αλλά από πολιτικές και με αξιοπρεπή τρόπο αντιπαραθέσεις.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

————————————————————————

Βασίλειος Αν/σίου Γκρίλλας

Καθηγητής

Υπ. Διδάκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας

Σε ένα Δήμο που περιορίζεται καθημερινά στην δράση της πνευματικής ζωής του, σε μια πόλη που η παιδεία των πολιτών έχει αφεθεί στην τυχαιότητα των εκάστοτε συγκυριών, σε ένα περιβάλλον που γέμισε από κάθε μορφής οικοδομικά υλικά με στοχευμένη «χρήση», σε μια πόλη που έχει νεκρά πνευματικά κέντρα, σε μια πόλη που έχει νεκρούς πολιτιστικούς χώρους, σε μια πόλη που έχει νεκρά μουσεία και καθημερινά καταπίνει με μανία κάθε πνευματική κίνηση, είναι απαραίτητες οι ανατροπές.

Σε μια τοπική αυτοδιοίκηση που ο εθελοντισμός πάσχει να επιβιώσει σε μικρό έδαφος στήριξης,  πολλές φορές κατηγορούμενος από πρόσωπα που ποτέ δεν έζησαν την αξία του να προσφέρεις στον συνάνθρωπο χωρίς αντάλλαγμα και προσωπικό όφελος, προκύπτει ως χρέος η παρουσία μας στα κοινά, όταν αυτά στοχεύουν στην υπέρβαση αυτών των καταστάσεων.

Επιπρόσθετα τα προβλήματα της καθημερινότητας σε εποχή οικονομικής κρίσης απαιτούν παρουσίες ανθρώπων που έχουν όραμα για κοινωνική στήριξη του πολίτη, της υγείας, της παιδείας και της αξιοπρέπειας των δημοτών του Δήμου Ήλιδας σε κάθε έκφραση ζωής. Στόχος είναι να δημιουργηθούν υποδομές και τρόποι διαβίωσης που σέβονται κάθε δημότη, από τον αγρότη ως τον επιστήμονα, από τον ελεύθερο επαγγελματία ως τον ισχυρό επιχειρηματία. Στόχος είναι η συνεπής καλλιέργεια των ανθρώπων με σχήματα παιδείας, που βοηθούν σε χαλεπούς καιρούς κρίσης τον κάθε άνθρωπο, να βρει διεξόδους ζωής.  Στόχος είναι η προσφορά ανάσας σε κάθε πρόβλημα. Στόχος είναι να πάψουν να υπάρχουν νεκρά δημοτικά ντουβάρια και να παραδοθούν στους δημότες για να γεμίσουν ζωή. Στόχος είναι  η συνεργασία των φορέων του Δήμου για ουσιαστική πνευματική αναβάθμιση, που θα βελτιώσει την ζωή των δημοτών στην καθημερινότητα. Στόχος είναι ο Άνθρωπος, ο Πολίτης, ο Δημότης.

Σε εποχές που το ήθος, οι αξίες και τα ιδανικά βάλλονται ανελέητα από παντού, η νέα μέρα για τον Δήμο και τον Άνθρωπο, ορίζεται από τις επιλογές που κάνουμε στο σήμερα.

Με αυτές τις σκέψεις κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, επιχειρώντας στα μέτρα των δυνατοτήτων μου να σταθώ αρωγός σε μια ριζική αναμόρφωση του Δήμου Ήλιδας, που θα έχει κέντρο τον Δημότη και κάθε ενέργεια της δημοτικής αρχής θα είναι για τον Πολίτη με τον Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου