Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΟΤΑΡΑ  ΘΕΟΔΩΡΑ

  Κομμώτρια     -  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ήλιδας
   Ζω κάθε μέρα τη σκληρή πραγματικότητα της Αμαλιάδας . Μιλώ με δεκάδες ανθρώπους και όλοι συμφωνούμε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο .
Κάτι πρέπει να αλλάξει στη πόλη άμεσα .Ωραία τα έργα , ωραία τα μεγάλα λόγια , αλλά τα παιδιά  της πόλης μας , είναι άνεργα και οι γειτονιές ,  παρατημένες. Πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Να ξαναπάρουμε τις τύχες της πόλης μας . Η δύναμη της Αμαλιάδας , ήταν και παραμένει ο παράγοντας άνθρωπος .
                Πήρα απόφαση να είμαι υποψήφια με τον Χρήστο Χριστοδουλοπουλο . Τον Δήμαρχο που μπορεί να
καταλάβει τα προβλήματα μας . Να αλλάξουμε μαζί  την καθημερινότητα . Να ξαναδώσουμε  ζωή στις γειτονιές και να κάνουμε  έργα ουσίας .
Προχωράμε μαζί  ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .


ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
                           Έμπορος  - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ήλιδας
         Μετά από μια μακρόχρονη πορεία στην αγορά της πόλης μας και ερχόμενη καθημερινά σε επαφή με τον κόσμο , έχω διαπιστώσει την εγκατάλειψη , την απαξίωση και την αδιαφορία για τον τόπο μας .
Ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε αρχικά με την καθημερινότητα και τα προβλήματα της , να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής που μας πρέπει και δυναμικά να στραφούμε στα έργα υποδομής που θα αναδείξουν τον τόπο μας και την ιστορία του , τους πολίτες και τις ανάγκες μας.
        Πιστεύω σε ένα καλύτερο μέλλον και γιαυτο , θέλησα να δραστηριοποιηθώ  με τα  κοινά της πόλης μας , θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό  << ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ >> , πλάι στον Χρήστο Χριστοδουλοπουλο .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !.
 ———————————————————————————–

Δημοπούλου Καφύρα Καλλιόπη ( Πίτσα)
                       ΄Άνεργη – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ήλιδας
          Προέρχομαι από τη δοκιμαζόμενη λαϊκή τάξη. Έμαθα από παιδί να έχω πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο και όχι να δίνω αξίες σ’ αυτούς που νομίζουν πως κάνουν για μας. Ως σύζυγος και ως μητέρα,  έδωσα όσα μπορούσα  – ακόμα και όταν έμεινα μόνη – και συνεχίζω να δίνω.
Καμιά δουλειά δε με κούρασε , καμιά δουλειά δεν απαξίωσα . Προσπαθώντας καθημερινά , πάλευα για το μεροκάματο.  Παράλληλα , στον ελεύθερο χρόνο μου , δραστηριοποιούμαι  σε  Συλλόγους της πόλης.
Εδώ και πολλά χρόνια αποτελώ μόνιμο μέλος της Θεατρικής Ομάδας , των Εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Ήλιδας, συμβάλλοντας όσο μπορώ στην πολιτιστική πορεία του τόπου.
Στο κάλεσμα του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου , που βάζει πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο, δε μπορούσα να μην ανταποκριθώ. Έτσι ,  συστρατεύομαι μαζί του  μαζί με όλους τους κατοίκους της Ήλιδας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !
———————————————————————————————————
                ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΩΤΗΡΙΑ
                    Οικιακά     -     Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ήλιδας
         Έχοντας χρέος να δουλέψουμε για την πόλη.
Να μεταφέρουμε τη φωνή του κάθε δημότη στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Να ξαναδώσουμε αξία στη δύναμη των πολιτών . Να βρούμε τι μας ενώνει και να διώξουμε από τη Δημοτική Αρχή , ο,τι μας χωρίζει .Δεκαέξι χρόνια τώρα έχουμε μπει στο περιθώριο και έχουμε μια Δημοτική Αρχή που μας περιφρονεί .Έναν Δήμαρχο που δεν περπατάει στις γειτονιές και μας θυμάται κάθε φορά που έχουμε εκλογές.
Γιαυτο , θα είμαι υποψήφια με τον Χρήστο Χριστοδουλοπουλο.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου